Servce.png

 

Vi er Midt-Norges største aktør på områdesikring

(Og har nå etablert egen avdeling på Nord-Vestlandet!)

Norske bedrifter og private stiller stadig strengere krav til sikkerhet, kvalitet og utseende. Med mer enn 30 års erfaring i bransjen, innehar Foraas Områdesikring AS kompetansen og produktene til å levere områdesikring som tilfredsstiller disse kravene.

Områdesikring skal ikke bare være sikkerhet, det skal også se tiltalende ut og være så vedlikeholdsfritt som mulig. Vi tilbyr estetiske gjerdeløsninger nå i vårt sortiment og vi kan foreslå mange nye produkter når stengslet må stå i fasader eller boligområder der gjerde er et «nødvendig onde».

 
illustrasjoner-forside-01.png

1. Vi prosjekterer

Foraas Områdesikring AS har over 30 års erfaring med prosjektering av områdesikring for både private og bedrifter. Vi setter kvalitet høyt i alt vi gjør og med det så er det også viktig for oss at kunden får det riktige produktet som dekker kundens behov. Våre kunder er alt fra huseiere til landsdekkende entreprenører. Ingen for store, ingen for små.

 
illustrasjoner-forside-03.png

2. Vi monterer

Våre montasjeavdelinger innehar kompetanse basert på lang fartstid i firmaet. Gjerder og automatiske kjøretøysperrer går ofte hånd i hånd og våre montasjeavdelinger skreddersyr løsninger. Vi har to avdelinger med hver sin spesial kompetanse. En avdeling håndterer alt innen gjerder mens den andre utførende avdelingen håndterer porter o.l som innehar elektronikk som en del av montasjen.

 
illustrasjoner-forside-02.png

3. Person og kjøretøyskontroll

Vår elektroavdeling (Access Control) innehar stor kompetanse innen adgangskontroll til både bygninger og byggeplasser, men også kontroll og styring av uteområder som for eksempel bygater eller industriområder. Dette er et sterkt økende marked da flere ønsker kontroll av bevegelser inn og ut av områder. Vi har også bred kompetanse på terrorsikring.

 
illustrasjoner-forside-04.png

4. Vi vedlikeholder

Vi tilbyr også service på alle porter, bommer og lignende som gjør at det utsyret du velger også holder høy kvalitet og driftsikkerhet i lang tid. Vi kan selvfølgelig ta service på utstyr som ikke er kjøpt hos oss. For oss er det kunden som er viktigst.