Sponsor

Å gi tilbake til samfunnet

Foraas Områdesikring tar sitt samfunnsansvar på alvor, og har engasjert seg som sponsor for flere verdige formål og institusjoner. Vi er stolte over muligheten til å aktivt bidra til en positiv endring og spille en rolle i å forme en bedre fremtid.

Strindheim Fotball

Foraas er stolt sponsor av Strindheim Fotball (STF)
som fra 1.1.2024 ble både damelag og herrelag under samme fane.

For oss handler om å være en del av et felleskap, å støtte en lidenskap og ta del i både høydepunktene og nedturene med alle supporterne. Det gir oss en mulighet til å knytte sterke bånd med både lokalsamfunn og fans, og gir en stolthet når vi ser logoen vår pryde draktene til både dame- og herrelaget. Heia Strindheim!

Nettside: www.strindheimtoppfotball.com

Olavsfest

Olavfest, Little Amal

Foraas Områdesikring har over flere år vært stolt sponsor av Olavsfest som en berikende kulturell happening sist i juli hvert år i Trondheim. Mange av våre ansatte møter opp hvert år og får med seg flere ting av det fantastiske brede programmet som innbefatter barn, voksne og eldre i en god mix. Derfor var det enkelt for vår bedrift å velge Olavsfest.

Spesielt er vi glade for å bidra litt ekstra for at Little Amal kom til oss på Olavsfest i Trondheim i 2023. Det ble en uforglemmelig følsom og vakker seanse. Svært mange møtte opp for å ta del i øyeblikket som Little Amal gir oss av medmenneskelighet. Tillit var tema i år og det er noe vi alle trenger i en eller annen sammenheng for å få et meningsfylt liv.

Nettside: http://www.olavsfest.no

Nidaros Bluesfestival

Nidaros Blues 25 år

Foraas Områdesikring har vært aktiv sponsor av Nidaros Bluesfestival siden 2012, og når de nå feirer 25-års jubileum i 2024, kan vi si oss fornøyde med å støtte denne lokale – fantastiske – tradisjonelle festivalen som normalt finner sted etter påske om våren.

Når man snakker om kultur, er musikk en vesentlig del av vårt behov for påfyll av kulturbegivenheter. For Foraas Områdesikring betyr det mye å kunne være en brikke som viderefører et slikt viktig kulturinitiativ som Nidaros Blues gjør gjennom å arrangere Nidaros Bluesfestival hvert eneste år, nå altså i 25 år. Gratulerer til Jan og Gjengen i Nidaros Blues som gjør dette mulig.

Nettside: https://nidarosblues.no

Arman Vestad

Arman Vestad er foredragsholder og økonomisk rådgiver. For 20 år siden var han kriminell. Han forteller om reisen fra en trygg oppvekst til et liv som en av Norges mest beryktede kriminelle, og hvordan han fikk hjelp til å komme seg opp av avgrunnen.

Når jeg holder foredrag for bedrifter om viktigheten av å ta vare på og støtte hverandre i arbeidslivet, er det ofte mange som ønsker å diskutere temaet videre med meg i etterkant. For et par år siden ble jeg kontaktet av en leder etter et slikt foredrag. Han delte sine tanker rundt betydningen av mental helse for å trives og prestere på jobb, og påpekte at bedrifter kan og bør jobbe mer systematisk for å fremme god psykisk helse blant medarbeiderne. Denne personen booket meg senere til et foredrag for sine ansatte, og gjennom vår videre dialog ble jeg klar over hvor viktig dette temaet var for ham som leder og menneske.

Selv om våre bakgrunner og erfaringer var forskjellige, hadde vi en fellesnevner: Vi var begge opptatt av viktigheten av god mental helse, ikke bare på jobben, men også i livet generelt.

Foraas Områdesikring AS er en leverandør av sikring- både elektronisk og fysisk sikring som omfatter forskjellige typer av gjerder. På overflaten handler deres virksomhet om å separere og ekskludere, om å holde mennesker ute eller inne. Men når Ole fra Foraas forklarte meg deres filosofi rundt gjerder, ble jeg overrasket. De hadde investert mye tid og ressurser i å utvikle materiale som var både slitesterkt og så diskret som mulig. Selv om Foraas leverer gjerder til blant annet fengsler og psykiatriske institusjoner, er målet å minimere følelsen av å være innesperret. Selv om noen av personene som oppholder seg på slike steder kan utgjøre en risiko for andre, eller er der for å sone en straff, kan utsikten til verden utenfor være viktig for deres mentale helse. Få en følelse av å høre til. En heldekkende vegg blokkerer all utsikt, et vanlig gjerde gir noe utsyn, mens et «Foraas-gjerde» er designet for å hindre utsikten så lite som mulig. Det skal skape åpenhet

Det er en oppmuntrende og inspirerende opplevelse å møte på bedrifter som ser sitt potensial til å gjøre en positiv forskjell for den generelle psykiske helsen i samfunnet. Dette gjelder særlig når produktet de tilbyr kan bidra til å bedre livskvaliteten til de som av forskjellige årsaker er fysisk isolert fra omverdenen. Slike innovative og samfunnsbevisste selskaper står øverst på listen over de jeg ønsker å inngå partnerskap med.

Foraas Områdesikring har et inngående samarbeid med Arman og hans viktige rolle i samfunnet/næringslivet om å stå opp for de som «faller utenfor» i systemene i vårt innviklede moderne samfunn.

Nettside: https://armanv.no