Ring oss på telefon +47 46 83 50 00 eller send en mail til post@foraas.no – så sluser vi deg til riktig person. Ta gjerne turen innom vårt kontor og lager for å si hei!

Har du driftsproblemer? Her kan du registrere en serviceforespørsel.

Alle
Automatisk sikring
Bommer
Gabioner
Gjerdemontasje
HMS
Høysikkerhet
Lager
Ledere
Midlertidig sikring
Økonomi
Salg
Sentralbord

Elin Kvarme

Sentralbord / Adm. Koordinator

Elin har jobbet i Foraas siden 2008 og er gjerne den første du kommer til når ringer oss. Hun har ansvaret for håndtering av sentralbordet og firmapost. Hun bistår også administrasjonen med diverse gjøremål etter behov.

Ronny S. Hafsmo

Operativ leder

Ronny har vært ansatt siden 2009 og har det daglige driftsansvaret for alle avdelinger. Har i de siste årene jobbet med flere kompliserte prosjekter for forsvaret. Spisskompetanse på høysikkerhetsløsninger.

Frode Johansen

Økonomisjef / CFO

Frode startet hos oss i mai 2022 som CFO. Lang erfaring hos blant annet Reinertsen. Frode er involvert, naturlig nok, i alt som har med økonomi.

Stian Skogen

Lagersjef, salg og logistikk

Stian har vært hos oss siden 2012 og har ansvaret for alle varer som går inn og ut av vårt lager i Trondheim. Koordinerer også varer mellom alle avdelinger i Foraas.

Andreas Falstad

Salg, lager og ordrebehandling

Andreas har jobbet i Foraas siden 2015. Han har tidligere jobbet som lagerassistent og jobber nå med salg, lager, ordrebehandling samt nettbutikk. Han er ofte den første du møter når du besøker oss i våre lokaler.

Samy Madani

Lagerassistent

Samy startet hos oss som lagerassistent i 2020. Han holder orden på lageret vårt, er den som tar hånd om leveransene som kommer og går samt bidrar med lossing og lasting for avdelinger og kunder.

Ola Seem

Avdelingsleder, prosjekt fysisk sikring

Ola har vært i Foraas siden 1997. Vi tør påstå han er en av norges eksperter på fysisk sikring og montasje. En ting er sikkert med Ola – det blir som vi avtaler, hver gang.

Rune Sliper

Montasjeleder

Rune har vært hos oss siden 2016. Han har ansvar for fremdrift i montasjeavdelingen og i lengre tid styrt den daglige fremdriften på bransjens største gjerdemontasje.

Ole Sigurd Lykstad

Montasjeleder

Ole Sigurd har vært i Foraas siden 2000. En gjerdemann med stor kompetanse på montasje. Jobber til daglig med befaringer, montasje og oppfølging av montasjeteam som er ute å jobber.

Peter B. Tobiassen

Avdelingsleder – automatikk / elektro

Kom til oss i 2019, etter 12 år i Skanska som HMS rådgiver. Ansvarlig i planlegging og utførelse av jobber innen automatisk sikring, med koordinering ut mot montører samt teknisk leder. Peter er naturlig nok også HMS-ansvarlig i Foraas.

Torgeir Hovde

Produktansvarlig / teknisk sjef

Torgeir har vært ansatt siden 2001 og besitter en unik kompetanse innen automatisering av fysisk sikring. Bistår elektromontører og håndterer henvendelser fra kunder.

Per-Albert Refseth

Serviceleder og elektromontør

Per Albert har vært ansatt siden 2006 med lang fartstid innen automatisering av porter, bommer og annet. Har overordnet ansvar for planlegging og utførelse av service ute hos kunder med serviceavtaler. Per Albert er også tillitsvalgt.

Ole K. Hovde

Daglig leder

Eier og daglig leder, med mer enn 35 års fartstid i bransjen. Kreativ bidragsyter, med ansvar for flere nye satsingsområder.

Turid Karlsen

Regnskapsfører

Turid har vært Controller og regnskapsfører i Foraas siden 2012. Turid er den som her ansvarlig for å holde oversikten og at sørge for at ting blir betalt til rett tid, både av oss og våre kunder.