Høysikkerhet

Vi jobber for å trygge hverdagen og sikter mot å være en bransjeleder på høysikkerhetslølsinger i samfunnet.

Foraas har vært involvert i en rekke komplekse prosjekt som går over flere år og stiller høye krav til oss som totalleverandør. Dette er en tillitserklæring vi er stolte av.

Anti-terror kjøretøyssperrer
Sikkerhetsklarerte ansatte
Rådgivning og konsultering
Medlemsbedrift i MidSec

Avansert teknologi

– og spesialtilpassede løsninger

Vårt team av eksperter bruker den nyeste teknologien og innovative løsninger for å skape skreddersydde høysikkerhetssystemer som er tilpasset dine spesifikke behov.

Enten det er overvåkingskameraer, adgangskontroll, alarmer eller sikkerhetsbarrierer, har vi de rette verktøyene og kompetansen til å beskytte det som er viktigst for deg.

Vi har vært involvert i flere komplekse prosjekter

Militære anlegg i Norge
Regionale Lufthavner i midt-Norge
Trafostasjoner i Norge
ISPS-sikring av havner i midt-Norge

Unike prosjekter er vår spesialitet

Vi har vært involvert i en rekke komplekse prosjekt som går over flere år og stiller høye krav til oss. Dette inkluderer en rekke unike montasje-system, som f.eks viltport, spesialgjerder samt tunnelporter.

Filmen under viser spesialtilpasset motorisering av slagport

Fokus på kvalitetsprodukter

Vi har, gjennom kunnskap og erfaring bearbeidet sortimentet vårt, og vet som trengs hvor, og hvilke forventinger man bør ha til kvalitet.

Vi tilbyr alt fra rimeligere alternativer til høykvalitetsløsninger.

Vi tilbyr også serviceavtale

For at ditt utstyr skal vare så lenge som mulig er det behov for jevnlig tilsyn. For oss spiller det ingen rolle hvor du har kjøpt utstyret – vi kan ta servicen på de aller fleste merker.

Hvorfor serviceavtale →

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med en av oss om du har spørsmål.

Du kan også kontakte oss ved å ringe +47 46 83 50 00, sende mail til post@foraas.no eller bruke kontaktskjemaet. Det er også mulig å ta turen innom vårt kontor og lager for å si hei!

Ronny S. Hafsmo

Operativ leder

Ronny har vært ansatt siden 2009 og har det daglige driftsansvaret for alle avdelinger. Har i de siste årene jobbet med flere kompliserte prosjekter for forsvaret. Spisskompetanse på høysikkerhetsløsninger.