Vi er gode på reparasjoner

Enten den gjelder reparasjoner, demontering eller gjenbruk – vi kan hjelpe deg om du har behov for vedlikehold på ditt sikkerhetsutstyr eller anlegg.

🕓

Rask respons

Hos oss får du raskt svar. Vi kommer dermed på en befaring, undersøker og gir deg en prisoverslag.

🧰

Erfarne fagfolk

Våre servicemedarbeidere har høy kompetanse og sørger for at problemet blir løst riktig – så du kan føle deg trygg.

🌱

Grønn tilnærming

Ved å la utstyr og anlegg leve så lenge som mulig, gjør vi planeten vår en tjeneste og du slipper å kjøpe nytt.

Hva koster det?

Prisen varierer ut i fra hvilken produkttype eller behov du har. Ta kontakt, så sender vi deg et uforpliktet tilbud.

Ønsker tilbud om reparasjon

Vi tilbyr også serviceavtale

For at ditt utstyr skal vare så lenge som mulig er det behov for jevnlig tilsyn. For oss spiller det ingen rolle hvor du har kjøpt utstyret – vi kan ta servicen på de aller fleste merker.

Hvorfor serviceavtale →

3 ting å tenke på

Ditt anlegg, ditt ansvar

Som eier av anlegget er det ditt ansvar å velge en sertifisert aktør som kan levere forsvarlige anlegg, for eksempel kalibrering av alle sensorer mot klemfare o.l.

Vedlikehold er også ditt ansvar

Du som eier står ansvarlig for at anlegget holdes i forsvarlig drift og tilstand. Misligholdt vedlikehold kan skape farlige situasjoner, skader og i verste fall død.

Produktkvalitet er ikke alt

Du som eier står ansvarlig for at anlegget holdes i forsvarlig drift og tilstand. Misligholdt vedlikehold kan skape farlige situasjoner, skader og i verste fall død.

Kontaktpersoner

Spørsmål angående reparasjoner eller renovasjon av ditt anlegg eller utstyr? Kontakt oss ved å ringe +47 46 83 50 00, send mail til post@foraas.no eller bruk kontaktskjemaet. Det er også mulig å ta turen innom vårt kontor og lager for å si hei!

Peter B. Tobiassen

Avdelingsleder – automatikk / elektro

Kom til oss i 2019, etter 12 år i Skanska som HMS rådgiver. Ansvarlig i planlegging og utførelse av jobber innen automatisk sikring, med koordinering ut mot montører samt teknisk leder. Peter er naturlig nok også HMS-ansvarlig i Foraas.

Torgeir Hovde

Produktansvarlig / teknisk sjef

Torgeir har vært ansatt siden 2001 og besitter en unik kompetanse innen automatisering av fysisk sikring. Bistår elektromontører og håndterer henvendelser fra kunder.

Per-Albert Refseth

Serviceleder og elektromontør

Per Albert har vært ansatt siden 2006 med lang fartstid innen automatisering av porter, bommer og annet. Har overordnet ansvar for planlegging og utførelse av service ute hos kunder med serviceavtaler. Per Albert er også tillitsvalgt.