Automatisk sikring og adgangskontroll

Automatiske portsystem og grindåpnere gir sikkerhet, effektivitet og komfort, og kan enkelt styres via kortløsninger, fjernstyring eller automatisk identifikasjon.

Portsystem med automatisk sikring

Ekstra trygghet med adgangskontroll

Et adgangskontrollsystem gir trygghet ved at kun de som skal ha tilgang slipper inn. Systemene kan styre automatisk åpning og lukking av porter, bommer og grinder og gir deg full oversikt over hvem som går inn og ut.

Om du ønsker hjelp til montering kan vår erfarne elektroavdeling (access control) sørge for at systemet vil bli installert på riktig vis slik at du kan føle deg trygg.

Enkel veileder for kjøretøysperrer

I dag finnes det mange typer sperrer med ulike egenskaper. Vi har laget en liten oversikt over hvilke produkter som er mest relevant i dag:

FordelerPrisklasseBest egnet til
VeibomEffektiv på å regulere trafikk og kjøretøy.Rimeligere enn andre typer.Kun regulering av kjøretøy, med responsiv åpning.
SkyveportDriftsikkert. Alt kan være innebygd i porten. Store passasjer og mer motstandsdyktig ved påkjørsel.Midtsjiktet. Billigere å vedlikeholde.Stenge av området, uten behov for trafikkregulering.
SlagportKan stå i trangere passasjer. Mer fleksibelt å spesialtilpasse ut fra behov og muligheter.Midtsjiktet. Prosjektrelatert.Trangere passasjer. Stenge av området, uten behov for trafikkregulering.
FoldeportHastigheten til en veibom og sikkerheten til en skyveport.Litt over midtsjiktet. Mer komplekst konsept.Stenge av området med kjapp åpningstid / trafikkregulering.
PullerterHøy sikkerhet mot kjøretøy. Meget responsiv åpning.Høyere prisklasse. Bygges ned i bakken.Bykjerner og områder som ikke skal være til hinder for myke trafikanter.

Bildeeksempler

Unike prosjekter er vår spesialitet

Gjennom årene har vi jobbet med mange spesielle monteringer, som for eksempel viltgjerder og tunnelporter.

Dette er vår styrke: vi kan i utgangspunktet levere hva som helst innen kjøreporter.

Fokus på kvalitetsprodukter

Vi har raffinert sortimentet vårt over mange år, og vet som trengs hvor, og hvilke forventinger man bør ha til kvalitet.

Vi tilbyr alt fra rimeligere alternativer til høykvalitetsløsninger.

Vi tilbyr også serviceavtale

For at ditt utstyr skal vare så lenge som mulig er det behov for jevnlig tilsyn. For oss spiller det ingen rolle hvor du har kjøpt utstyret – vi kan ta servicen på de aller fleste merker.

Hvorfor serviceavtale →

Lurer du på noe?

Ta gjerne kontakt med en av oss om du har spørsmål.

Du kan også kontakte oss ved å ringe +47 46 83 50 00, sende mail til post@foraas.no eller bruke kontaktskjemaet. Det er også mulig å ta turen innom vårt kontor og lager for å si hei!

Peter B. Tobiassen

Avdelingsleder – automatikk / elektro

Kom til oss i 2019, etter 12 år i Skanska som HMS rådgiver. Ansvarlig i planlegging og utførelse av jobber innen automatisk sikring, med koordinering ut mot montører samt teknisk leder. Peter er naturlig nok også HMS-ansvarlig i Foraas.

Torgeir Hovde

Produktansvarlig / teknisk sjef

Torgeir har vært ansatt siden 2001 og besitter en unik kompetanse innen automatisering av fysisk sikring. Bistår elektromontører og håndterer henvendelser fra kunder.

Per-Albert Refseth

Serviceleder og elektromontør

Per Albert har vært ansatt siden 2006 med lang fartstid innen automatisering av porter, bommer og annet. Har overordnet ansvar for planlegging og utførelse av service ute hos kunder med serviceavtaler. Per Albert er også tillitsvalgt.