Skreddersydde løsninger

Med vår lange bransjeerfaring kan vi en god del om områdesikring. Dermed er vi godt rustet til å finne den beste måten å løse akkurat ditt prosjekt.

Du har mye å hente på å involvere oss tidlig

– jo før, jo bedre

Våre erfarne fagfolk vet godt at hver kunde har unike sikkerhetsbehov. Derfor opplever vi ofte at om vi snakker sammen tidlig i prosessen lander vi på et lang bedre resultat – og du ender opp med reduserte utgifter. Vi sørger for at du får riktig kompetanse, riktig pris og god oppfølging slik at du og din bedrift skal være trygge på riktig løsning.

God rådgivning er ekstra avgjørende i nisjeområder

Vi hjelper deg med alt fra å kartlegge risiko, finne de beste tiltakene og produktene, til prosjektering, kvalitetskontroll og at den valgte løsningen fungerer 100%. Hos oss er du i trygge hender!

Vi kan hjelpe deg

– hele veien inn

En prat

Vi slår av en prat om ditt prosjekt og kartlegger akkurat ditt behov.

Befaring

Vi gjør befaringer og lager løsningsforslag med pristilbud for montasje av områdesikring.

Løsningsforslag

Vi lager en komplett løsning til ditt behov gir deg en startdato for når vi kan sette i gang.

Mellom egen kompetanse, markedets behov og spesialisering

der har vi plassert oss

I et marked som stadig endrer seg, jobber vi alltid med å utvikle vår egen kompetanse og tilpasse oss nye behov. Dermed kan vi både levere tjenester og produkter av høy kvalitet, men også skreddersy løsningene til å matche dine behov.

Lurer du på noe?

Ring oss på telefon +47 46 83 50 00 eller send en mail til post@foraas.no – så sluser vi deg til riktig person. Eller ta turen innom vårt kontor og lager for å si hei!