asafe-posten.JPG

Påkjøringsvern

Vi er hovedleverandør av A-SAFE påkjøringsvern i Norge.
A-safe iFlex er en helt ny og unik serie påkjøringsvern som tåler mer og varer lenger enn autovern av stål. Modulbasert system gjør det enkelt å montere selv. Hvis uhellet skal være ute bytter du kun ut det som ble ødelagt.


A-Safe iFlex

Vi kan nå tilby en unik serie påkjøringsvern som tåler mer og varer lenger enn autovern av stål. Polymer er et mykt og fleksibelt materiale som har en meget dempende effekt uten å bli skadet ved kontakt. Finnes i mangfoldige utgaver skreddersydd til parkeringshus, flyplasser, industri, tanker og lagerområder. God kvalitet og høy sikkerhet til fornuftige priser!


Modulbasert

A-safe er polymerbasert, slik at de er langt mer fleksibel og holdbar enn vanlig autovern av stål. Treffer et kjøretøy, vil påkjøringsvernet sprette tilbake til sin opprinnelige form, i stedet for å bøye eller knekke. Dette kutter ned vedlikeholdskostnader ved å redusere behovet for utbedring av skader. A-safe iFlex system er modulbasert og enkelt å sette opp selv.


Mat og hygiene

A-safe har et lock-in system som gjør at væske eller støv ikke trenger inn. Finnes i egne serier for frys ned mot -40 grader der egenskapene for påkjøringsvernet ikke blir påvirket. 100% vedlikeholdsfritt. iFlex passer i miljøer der hygiene er viktig. Materialet er godkjent for næringsmiddelindustrien. Enkelt å tørke ren for å holde skitt og bakterier bort. Dette betyr også at våre produkter er egnet for medisinske miljøer og den farmasøytiske industrien også.


Nyhet! - Søylebeskytter fra A-SafeAsafe påkjøringsvern på et lager sett ovenfra. Gul striper som er montert i selve reolene er Asafe reol-vern


Hvordan A-Safe opptrer ved kolliksjon

En gaffeltruck river ned hele det russiske Vodka-lageret. Heldigvis var det ingen som ble skadet. Slike ulykker viser viktigheten med å ha påkjøringsvern i slike miljøer.


Vi kan komme på besøk

Ta kontakt med oss for en befaring hvor vi tar med oss demo-hengeren vår, som dere kan ta ut prøver av inne i lasterommet og teste på eget lager.

Monter opp en pullert av diverse dimensjoner og kjør på den for å få kunnskap om hva den tåler og hvordan den ser ut etter påkjørsler av forskjellig fart og kaliber.


Vi lagerfører noen typer pullerter. Resterende produktportefølje er bestillingsvare. Vi kan prosjektere andre løsninger utover det som er standard.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.