Hva sier Rema 1000 om påkjøringsvern fra A-Safe?

52.000 m2 stort logistikksenter sikret med A-Safe. Er kunden fornøyd et par år etter kjøpet?

I slutten av 2018 inngikk vi avtale med Login Eiendom for påkjøringsvern og sikring innvendig i det store flotte nye logistikksenteret til Rema 1000 på Vinterbro, rett utenfor Oslo.

Lars Skjetne, som er prosjektleder for Rema 1000 Distribusjon, var også en av våre første kunder på A-Safe når Foraas begynte med dette i 2013.

Vi spurte Lars om tre spørsmål:

Hvorfor valgte dere A-Safe?

«Det viktigste for oss var ett pålitelig produkt som har god holdbarhet og tåler skikkelig juling uten at det skader bygning, maskiner og utstyr. Enhver stans i maskiner og innstallasjoner koster mye penger og vi ville ha det vi anså som den aller beste løsningen for å sørge for optimal driftstid på hele logistikksenteret. Pris er selvfølgelig alltid viktig, men pris og kvalitet har sammenheng».

Flere lave og høye A-Safe iFlex kjøretøysvern ble installert langs utsatte områder

Var A-safe en dyr investering?

«Både ja og nei. A-safe produkter kan tilsynelatende være priset noe over de mer tradisjonelle løsningene man tidligere har brukt, men hvis man tar med besparte driftskostnader på å slippe å reparere betongdekket og bytte ut vern jevnlig – så blir regnestykket ett helt annet»

A-Safe gaffelbeskyttere ble montert rundt flere tekniske anlegg. Disse verner også mot påkjørsler.

Var A-safe vanskelig å montere?

«Selve konseptet og delene er selvfølgelig overkommelig enkel å montere. Men vi valgte å investere i ferdig montert leveranse for å sikre at alt ble ferdig til rett tid når anlegget skulle overleveres kunde.»

A-Safe pullerter, sammen med gaffelbeskyttere, ble montert rundt sluser med mye gjennomgående trafikk
A-Safe søylebeskyttere rundt traffikerte områder og passasjer

Vi takker for spennende prosjekter og gode tilbakemeldinger!