Serviceforespørsel

 
 

Se om du kan løse det selv

Vi oppfordrer til å klikke på knapp under og
lese gjennom våre svar på ofte stilte spørsmål.

Serviceskjema

Om du ikke greier å løse problemet selv så kan du registrere
din forespørsel i skjemaet under.

Har du ikke serviceavtale?

Alle porter og bommer har i likhet med mye annet, behov for service og vedlikehold. For oss spiller det ingen rolle hvor du har kjøpt utstyret – vi tar servicen uansett merke.

Mer om serviceavtale >

 

Hvorfor serviceavtale

Biler må på service, mennesker må til legen og dyrene må til veterinæren. For oss spiller det ingen rolle hvor du har kjøpt utstyret – vi tar servicen uansett merke.

For at ditt utstyr skal vare så lenge som mulig er det behov for jevnlig tilsyn. Ett slikt tilsyn må utføres av kyndig personell slik at ting blir justert, smurt og sjekket grundig. Med en slik kontroll vill du også kunne planlegge reparasjoner i forkant og da spare unødvenige kostnader med å utkalle servicebil når det går galt. I de fleste tilfeller vil kostnader knyttet mot utrykning overstige kostnaden med service opp til flere ganger.

Med en serviceavtale vil du ha besøk fra vår servicetekniker minst en gang pr år som kommer med høy kompetanse og en bil full av potensielle reservedeler som ofte slites ut over tid.

Er det behov for å bytte deler får du 10 % rabatt på delene når du har serviceavtale og i tillegg 10% rabatt på vår timespris på betalbare reperasjoner.

 

Spar tid & penger – tegn en serviceavtale som gjør at utsyret holder lenger !

Ønsker du å vite mer eller å tegne en ny serviceavtale ?

Ta kontakt !

Gøran Andersen / Salgsleder / epost : gan@foraas.no / mobil : +4796207555Om