Hundegård.png
 
illustrasjoner-forside-01.png

1. Vi prosjekterer

Foraas Områdesikring AS har over 30 års erfaring med prosjektering av områdesikring for både private og bedrifter. Vi setter kvalitet høyt i alt vi gjør og med det så er det også viktig for oss at kunden får det riktige produktet som dekker kundens behov. Våre kunder er alt fra huseiere til landsdekkende entreprenører. Ingen for store, ingen for små.

 
illustrasjoner-forside-03.png

2. Vi monterer

Våre montasjeavdelinger innehar kompetanse basert på lang fartstid i firmaet. Gjerder og automatiske kjøretøysperrer går ofte hånd i hånd og våre montasjeavdelinger skreddersyr løsninger. Vi har to avdelinger med hver sin spesial kompetanse. En avdeling håndterer alt innen gjerder mens den andre utførende avdelingen håndterer porter o.l som innehar elektronikk som en del av montasjen.

 
illustrasjoner-forside-02.png

3. Person og kjøretøyskontroll

Vår elektroavdeling (Access Control) innehar stor kompetanse innen adgangskontroll til både bygninger og byggeplasser, men også kontroll og styring av uteområder som for eksempel bygater eller industriområder. Dette er et sterkt økende marked da flere ønsker kontroll av bevegelser inn og ut av områder. Vi har også bred kompetanse på terrorsikring.

 
illustrasjoner-forside-04.png

4. Vi vedlikeholder

Vi tilbyr også service på alle porter, bommer og lignende som gjør at det utsyret du velger også holder høy kvalitet og driftsikkerhet i lang tid. Vi kan selvfølgelig ta service på utstyr som ikke er kjøpt hos oss. For oss er det kunden som er viktigst.

 

Sikring av verdier – en nødvendighet

Vi driver med fysisk områdesikring ute og inne på alle nivå.

Vi kan sikre hagen din eller barna dine på skole og barnehage.

Vi sikrer nærings og industribygg, alt innen offentlig infrastruktur, fengsel og anti terror.

Vi leverer gjerder, porter, bommer, personsperrer, manuelt og elektrisk.

Vi er en av landets største aktører innen faget, med lang fartstid og høy kompetanse

Vi jobber hardt mot å være den foretrukne sikringsleverandør.

Vi tar service på alvor.

 

Norske bedrifter stiller stadig strengere krav til sikkerhet, kvalitet og utseende. Foraas Områdesikring AS har kompetansen og produktene til å levere områdesikring som tilfredstiller disse kravene.

Våre produsenter driver kontinuerlig med forskning og utvikling av sikringssytemer slik at vi til en hver tid kan tilpasse produktene til kundenes behov. Som leverandør til grossister, entreprenører, byggfirma, m.fl. og som utførende spesialfirma der vi står ansvarlig for totalprosjekter, er vårt firma «stor Midt-Norges» største innen gjerde-, port- og elektroniske sikringssystemer.

Områdesikring skal ikke bare være sikkerhet, det skal også se tiltalende ut og være så vedlikeholdsfritt som mulig. Nye estetiske gjerdeløsninger nå i vårt sortiment og vi kan foreslå mange nye produkter når stengslet må stå i fasader eller boligområder der gjerde er et «nødvendig onde».

Spesialtilpasset kameraovervåkning med videoinnspilling og bevegelsesdeteksjon som registrerer alarmer med videoopptak når noen beveger seg på et angitt område (eks. 300m x 300m). Vi avslutter vår «sikringsvei» når vi er kommet «helt inn». Smakfull spesialdesignet entrèsperre i inngang ved resepsjon, gjør at besøkende og ansatte får en følelse av kontroll og sikkerhet.

 

På utkikk etter våre produkter?

Husk at du kan alltid kontakte oss hvis du har spørsmål eller ikke finner det du leter etter.