Sponsor

Samarbeidspartnere

Vi ønsker å bidra til et levende og sterkt lokalsamfunn. Vårt mål for vår sponsorvirksomhet er å bidra til trivsel og vekst i nærmiljøet. Vi har i 2018 inngått flere nye samarbeids avtaler med Nidaros Hockey, Proffbokser Anders Eggan og Triathlon talentet Theodor Karlsen og er som tidligere fortsatt aktiv samarbeidspartner for Strindheim Kvinner Fotball og Senior Herre.

Vi syns det er stas å bidra til utvikling og satsning i Trøndelag.


Strindheim Kvinner Fotball - vant senest 28.10.18 OBOS cupen. I fjor vant de også den gjeve Norway Cupen :-)

Strindheim Kvinner Fotball - vant senest 28.10.18 OBOS cupen. I fjor vant de også den gjeve Norway Cupen :-)

last ned.png

Vi er glad i fotball..

Og er med som stolt sponsor for å styrke damefotballen. Vi ser at satsning hjelper og spesielt damefotballen har behov for nye talenter frem. Laget vi støtter er en spesiell årgang med mange gode spillere. De har vunnet Norway Cup i 2017 og vinner ofte både kamper og cuper så her har man en skikkelig bra årgang som vi forhåpentligvis vil se og høre mye om.

minilogo.png

Vi er glad i musikk..

Vi støtter Nidaros Bluesestival. Senest i 2018 hadde vi en egen “Foraas” scene. Hit inviterer vi gjerne med oss kunder og samarbeidspartnere som har interessen for live musikk. Ett fantastisk tiltak med god musikk og herlig stemning. Viktig å gi gode band muligheten og det får man virkelig her. Nidaros Blues fyller 20 år i 2019 og Foraas har vært stolt sponsor i nesten alle 20 :-)

Besøk deres nettside for mer info :

www.nidarosblues.no

olavsfest_vertical_year_2019_withdate_black .jpg

Vi er glad i kultur..

Og bidrar sterkt i samarbeidet til Olavsfestdagene. Vi syns det er moro å bidra til at tilreisende og trøndere får oppleve en stor bredde innen kultur. Ikke bare kan vi vise frem alt vi kan by på av ferske råvarer og mat men også bidra til at man får en kulturell bredde i byen. Olavsfestdagene er kjent for sitt varierte program som definitivt byr på mye annet enn kjente popstjerner.

Besøk gjerne deres nettside og se hva de har å by på :

www.olavsfestdagene.no

last ned.jpg

Vi er glad i hockey..

Hockey er en intens og spennende sport. Vi er også med som samarbeidspartner til Nidaros Hockey for å kanskje være med å gi byen en nytt hockeylag i eliteserien. Det har i det siste vært ett tema at Trondheim har for lite isbaner til slik vinteridrett. Gjennom vårt samarbeid med Nidaros håper vi å kunne bidra til økt fokus på denne idretten som igjen gir økt rekruttering.

41862353_2251235018440455_386010022519242752_n.jpg

Vi er glad i boksing..

En lysende bokse karriere ligger foran Anders Eggan fra Trondheim. Makan til talent har man ventet på i boksemiljøet og vi syns det er stas å bidra til at Team Eggan kan fortsette reisen. Team Eggan kan også følges på TV2 Sumo hvor Anders er endel av serien “Generasjon Z “ .

Vi er glad i innebandy..

Selvfølgelig vil vi bidra til at innebandy ikke dør ut og er med som sponsor for Klæbu innebandy. Sosialt og kameratslig og holde seg i form er stikkord for aktørene her.

Vi er glad i triathlon..

Vi syns det er moro å kunne bidra til at det trønderske talentet Theodor Karslen får fortsette å jakte nye mål og drømmer i en krevende idrett. Theodor er en ung kar med store ambisjoner og en positiv holdning. Brenner også sterkt for å bidra til at flere ungdommer kanskje tar sjansen på å prøve denne sporten da helt klart ikke alle er født med fotballen i beina. Vi gleder oss til å følge deg videre i ferden og håper vi sammen kan realisere mål.

 

Bildegalleri

Foraas utfordret Nidaros Hockey til en aldri så liten kamp.. det gikk som det gikk :-)

Foraas utfordret Nidaros Hockey til en aldri så liten kamp.. det gikk som det gikk :-)