Vi kan tilby løsninger for hele byggeplassen. Kontakt oss gjerne med spørsmål hvis du leter etter noe spesifikt – det kan godt hende vi har levert det før eller har bedre alternativer.

Enkel veileder for mobile gjerder

I dag finnes det mange mobile sikringssystemer med ulike egenskaper. Vi har laget en liten oversikt for å gi deg en pekepinne på hvilke produkter som er mest relevant i dag:

FordelerPrisklasse
Anleggsgjerde F2Lettere type.Rimeligste anleggsgjerdet
Anleggsgjerde F3Ekstra horisontalt støttestag gjør det kraftigere og enklere å løfte.Midtsjiktet. Bestselger på grunn av styrke og levetid
Transportkassett UP30 / TP30Stativ/kassett for transport og lagring av anleggsgjerder. Effektiviserer også montering og demontering av gjerde.Midtsjiktet
Publikumsgjerde C2Mest robuste publikumsgjerdet på markedet.Midtsjiktet
Gjerde på flyttbart fundamentSemi-permanent gjerde uten behov for å slå eller grave i grunn. Høyere sikkerhet.Høyere prisklasse. Relativt på hvilken type gjerde som blir montert på fundamentene

3 ting å tenke på

💸

Byggegjerder på slankekur

Billige byggegjerder har vært på diett over tiårene. Reduksjon i vekt, stål og tykkelse kan påvirke styrken og levealderen. Patenten på konstruksjonen blir derfor desto viktigere.

🔩

Vi vet hva som fungerer

Produkter av stål skal vare, tåle en trøkk og skal være sikkert. Derfor lagerfører vi kun det som vi vet fungerer på anleggsplassen.

🌱

Langsiktighet og samarbeid

Langsiktighet skal lønne seg hos oss, gjennom avtaler og gode kundeforhold. Vi strekker oss langt for et godt samarbeid.

Kontaktpersoner

Ta gjerne kontakt med en av oss ved spørsmål eller forespørsler. Du kan også benytte deg av kontaktskjemaet.

Stian Skogen

Lagersjef, salg og logistikk

Stian har vært hos oss siden 2012 og har ansvaret for alle varer som går inn og ut av vårt lager i Trondheim. Koordinerer også varer mellom alle avdelinger i Foraas.

Andreas Falstad

Salg, lager og ordrebehandling

Andreas har jobbet i Foraas siden 2015. Han har tidligere jobbet som lagerassistent og jobber nå med salg, lager, ordrebehandling samt nettbutikk. Han er ofte den første du møter når du besøker oss i våre lokaler.