Vegbomsystem

Vi har levert veibomsystemer i flere tiår. Med flere opsjoner, vår kompetanse og erfaring sikrer du deg en optimal driftsikker løsning i vårt nordiske forhold.

Vegbomsystem

Foraas Områdesikring kan vise til større antall leverte prosjekter i Trondheim og omegn midt-Norge. Vårt nordiske forhold setter strengere krav for å oppnå en driftsikker løsning. Med vår lange erfaring og kompetanse vet vi hva som trengs hvor. I tillegg tilbyr vi ekstrautstyr der det trengs. Alt fra enkle trafikkbommer, til betalingsløsninger, styring via mobil, kameraovervåkning, til et fullverdig vegbomsystem.

Bilder er fra levert prosjekt av vegbomsystem på Samsjøvegen.


Det er enkelt i bruk og enkelt å administrere

Våre elektroniske bomveiløsninger er driftsikre og brukervennlige i bruk. Gjennom årene har vi fått erfare usikkerhet fra kunder som vurderer hyttebom eller større vegbomsystemer, og som i etterkant kun kommer med positive tilbakemeldinger til oss. Det gleder oss, så vi har samlet et par spørsmål her på siden vår så vi kan unngå slike usikkerheter.

Bilder er fra levert prosjekt av vegbomsystem på Einunndal.


Svar på spørsmål vi mottar

Hva skjer hvis strømmen går? Blir vi innestengt / utestengt? 

Nei, det blir dere ikke. Hvis strømmen går, hopper bommen automatisk i fri: da er det bare å løfte bommen opp.

Hva hvis det skjer en ulykke? Blir nødetatene utestengt?

Nei, bommen er kun en "avvisende sperre". Hvis et uhell skulle være ute, kjører nødetatene ned og gjennom bommen. Bom-armen vil naturlig nok knekke, og denne bytter vi bare ut.

Hvordan åpner man bommen? Er det vanskelig?

Det er slettes ikke vanskelig. Vi utstyrer de fleste bom-løsningene våre med fjernkontroll, eller en telefon-styring. Dvs. dere ringer bommen opp. Dere får et telefonnummer til bommen, og hvis dere er registrert i bommen så åpner den seg. Hvem som helst kan ikke ringe bommen og åpne den. Mobilstyring gjør det også enklere å administrere tilgang.

Ved betalingsanlegg kan det leveres med kontaktløst kort/brikke (RFID) for årsabonnenter.


Problemet er ikke at folk ikke er villig til å betale

Vi lever i en tid der meget få går med penger i lommen. Derfor er det viktig å møte dette med en betalingsløsning som er fleksibel nok for alle. Flere av våre kunder med et vegbomsystem har rapportert en økning i omsetning på mer enn 80% kun etter første året.

 Våre betalingsløsninger gir muligheter for alle, enten behovet er sesongkort, betaling med kort eller betaling med mynter for den eldre generasjonen. Faktureres hele velforeningen en gang i året, så trenger de kun å ha med seg mobilen, og ringe bommen opp.

Bilder er fra levert prosjekt av vegbomsystem på Riastvegen.


Vi leverer det som er behovet

Vi leverer ikke bare standard pakkeløsninger. Vi kan skreddersy løsninger utover det som er standard. Enten ønsket er å montere en enkel bom med fjernstyring selv, eller at vi leverer og monterer en helhetlig skreddersydd løsning med serviceprogram for å sikre driften av anlegget.

Bilder er fra levert prosjekt av vegbomsystem på Samdals Odalsbekken.


Serviceprogram vedlikeholder anlegget ditt

Alt trenger vedlikehold og service. Særlig elektroniske og automatiske systemer. Selv om våre  større bomanlegg er en av de mest driftsikre i sin klasse, krever det likevel vedlikehold i vårt nordiske forhold. Vi tilbyr et serviceprogram for ditt anlegg med årlig vedlikehold og døgnvakt hvis noe uventet skulle være ute.

Bilder er fra levert prosjekt av hyttebomsystem på Heldalsvegen.


Etter at den elektroniske bommen ble satt opp, økte inntektene fra 100 000 til 200 000 kroner.
— Svein Rikstad, Styret
logo_klabu_388_100.jpg
Helt nøyaktig var inntekten 198.300 kroner, noe som gir en økning på 82 prosent sammenlignet med året før.
— Ole Bromseth, Styret

Tilbehør til bomsystemer

Mobil-styring

LED-varsellys

Fjernstyring

SMS-betaling

Åpne / sikkerhetssløyfe

Belysning

Skilting / informasjon


Skybaserte tjenester for våre bomveiløsninger

GSM Nettkontroll

GSM Nettkontroll er et web-basert administreringsgrensesnitt primært utviklet for styring av porter, bommer og dører tilkoblet en StaalKontroll SK 2.0 WEB GSM-enhet. Tanken bak utviklingen var å gjøre grensesnittet mest mulig funksjonelt, enkelt i bruk og tilrettelagt et marked hvor det tidligere har vært begrensinger i forhold til administrering av brukere, brukervennlighet og brukergrensesnitt.

 

LiveCloud videoovervåkning

LiveCloud er et webbasert grensesnitt for ”live- view” av Axis overvåkingskamera, samt en lagringstjeneste for tilhørende opptak, med mulighet for tilknytting til en 24/7/365 alarmsentral. Det er laget etter ”plug and play”-prinsippet og baseres på Axis Video Hosting System - en ledende produsent av overvåkning.


 

Snakk med oss, vi vet hva som trengs hvor!

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med prosjektering, salg og montering av hyttebommer, vegbom og tilhørende vegbomsystem.


Ønsker du å bli kontaktet angående dette? Legg igjen informasjonen din, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

 
 
Navn *
Navn