Støyskjerming og støyvegger

Foraas Områdesikring AS er forhandler av Noistop støyskjerm støyvegger. Løsningene er konstruert og designet for å absorbere støy på beste måte. Mål opp og bestill modulene du trenger eller få støyskjermen komplett montert av våre montører.

Støyskjerming

Foraas er forhandler av Noistop støyskjerm som er komplette og praktiske moduler, og som raskt og enkelt bygges som lego. Velg mellom 4 ulike typer tremoduler eller vår grønne variant som er tilpasset klatreplanter. Som en del av OSN gruppen har vi gleden av å kunne tilby en helt unik type støyskjerm som er rimeligere og mer støydempende enn andre løsninger på markedet. 

Vi kan også bygge støyskjerm lokalt på stedet i fritt valgt tremateriale. Disse har ikke samme støyreduksjon som veggene fra NoiStop men kan være et godt alternativ om man ikke finner akkurat det designet man vil i tradisjonelle støyvegger.

Bilder av prosjektet ovenfor er montert av vår samarbeidspartner Odd Småge AS


NoiStop sørger for enkel montering

Modulbasert system sørger for raskere og mer kostnadseffektiv montering til en brøkdel av prisen sammenlignet med andre støyskjermer. Bildene viser utgaven NoiStop Green og monteringen. Stolper settes opp, skjermene settes og skures på plass.


Ulike valgmuligheter og utførelse

NoiStop kommer i tre ulike varianter. Green, Colour og Wood i flere utførelser og impregneringer. Vi anbefaler Green, som den mest vedlikeholdsfrie og rimelige utgaven. Kan også brukes sammen med klatreplanter og busker i hage, både på innside og utside.


Hvorfor NoiStop?

Noistop støyskjerm moduler absorberer støy, det vil si at støyskjermen suger til seg støy, i motsetning til andre støyskjermer som reflekterer støy og sender den i en annen retning. Modulene er enkle å sette sammen på egenhånd og har et lekkert design. 

Se PDFer for teknisk data og måling av dB


Gabioner som støyskjerming?

Soundblock er en annerledes gabion med blant annet 3 kammer hvorav det midterste kammer er fylt med jord eller sand, og ytterkammer er fylt med stein. Soundblock er blant den mest støydempende støyskjerm som er å oppdrive på markedet, og demper mer støy enn for eksempel tre. Ved å ikke være påvirket av erosjon har Soundblock blitt populært blant annet i sammenheng med veg og jernbane.


Ta kontakt

NoiStop er spesialprodukt og er bestillingsvare. Vi kan prosjektere andre løsninger utover det som er standard.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.