_MG_1686.jpg

Om vår serviceavtale

 

Hvorfor serviceavtale

For at ditt utstyr skal vare så lenge som mulig er det behov for jevnlig tilsyn. For oss spiller det ingen rolle hvor du har kjøpt utstyret – vi tar servicen uansett merke.


 
 
1406023144597.jpg

Forleng levetiden

For at ditt utstyr skal vare så lenge som mulig er det behov for jevnlig tilsyn. Et slikt tilsyn må utføres av kyndig personell slik at ting blir justert, smurt og sjekket grundig. Med en serviceavtale vil du ha besøk fra en av våre serviceteknikere minst èn gang pr. år. Her blir det gjort service, driftssjekk og utbytting av komponenter som kan slites ut over tid.

 
_MG_1686.jpg

Unngå uforutsette kostnader

Med en serviceavtale vil vi, sammen med deg, kunne planlegge reparasjoner i forkant og da spare unødvendige kostnader med å utkalle servicebil når det går galt. I de fleste tilfeller vil kostnader knyttet mot utrykning overstige kostnaden med service opp til flere ganger.

 
20151016_115539_resized.jpg

Rabatt på timer og deler

Er det behov for å bytte deler får du 10 % rabatt på delene når du har serviceavtale. Du får i tillegg 10% rabatt på vår timespris på betalbare reperasjoner.

 

 
Goran.jpg

Ønsker du å vite mer om serviceavtale?

Serviceavtale er en viktig komponent for å opprettholde sikkerheten og levetiden til et anlegg. Det skal lønne seg å ha serviceavtale med oss. Ta gjerne kontakt med meg på 962 07 555 eller gan@foraas.no.

- Gøran Andersen, Salg og Markedsleder.