Modul rekkverk

Foraas Områdesikring lagerfører et stort utvalg til bygging av modul rekkverk. Modul rekkverket er rørkonstruksjoner uten sveising eller gjenging. Rekkverket i rør er TÜV sertifisert som sikrer deg livslang holdbarhet. 

Modul rekkverk

Foraas Områdesikring lagerfører et stort utvalg av rørdeler og rørlengder i flere størrelser. Quick clamps rørdeler er TÜV-sertifisert som sikrer deg livslang holdbarhet, den mest pålitelige kvaliteten som er å oppdrive på markedet. Våre rørdeler kan også leveres pulverlakkert i valgfri RAL kode.


Uten sveising eller gjenging

Rekkverket i moduler monteres enkelt og effektivt. Hurtig rekkverk består av rør og klammer som skrues sammen. Rekkverket bygges med rørkonstruksjoner uten sveising eller gjenging. Systemet har unike muligheter, og bruksområdet har nesten ingen begrensninger.


Allsidig system til kreativt bruk

Rekkverket i rørkonstruksjoner har allerede blitt brukt til mye annet enn bare som et rekkverk. Flere av våre kunder har satt kreativiteten til verks. Vi har fått se rørkonstruksjoner bli brukt som garderobe, benker, hyller, telt til treningsutstyr m.m. Kostnadseffektivt og allsidig rekkverk egnet for gang, sykkelveg, eller til det du måtte ønske.


IKEA parkeringskjeller


Steinkjer friidrettsbane


Lerkendal StadionKontakt oss

Vi lagerfører flere av standard deler til modul rekkverket. Ta kontakt med oss for uforpliktende prat, tilbud eller svar på spørsmål.

Vi kan prosjektere andre løsninger utover det som er standard.