Rotasjonsgrind

Rotasjonsgrind gir optimal adgangskontroll av personell, som tillater kun passasje av 1 person om gangen. Spindelen drives av automatikk som responderer på signal fra kortleser eller kodepanel.

Rotasjonsgrind

Trygg og pålitelig rotasjonsport for utendørs bruk så vel som innendørs bruk. I motsetning til andre rotasjonsgrinder på markedet er dette en løsning som yter optimalt året rundt, vinter som sommer. Grundig og detaljert FDV dokumentasjon, et alt-i-ett produkt. Allsidig tilpasset for valgfri kortleser eller kodetaster. Kan leveres med tak og tagger eller mobilt stålgulv som flyttbar utgave.

Bilder er fra demo ved vårt kontor. Gjerne kom innom for en titt.


Adgangskontroll på byggeplass

Passasjekontroll av personell innvendig og utvendig. Ivaretar høy sikkerhet og effektiv regulering av personell og besøkende. Vi har mange varianter for ulike passeringsmåter og funksjonalitet f.eks hel-automatisk, semi-automatisk eller manuelle.

Bilder er fra Britannia Hotel


Rotasjonsport med "sykkelsluse"

Vi kan levere rotasjonsgrinder til ulike formål. For eksempel en rotasjonsgrind med sykkelsluse / varesluse. Praktisk adgangskontroll av både gående og syklister. Forenkler passasje med sykkel, varetraller og så videre.


 
 

Snakk med oss, vi vet hva som trengs hvor!

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med prosjektering, salg og montering av personsperrer og tilhørende adgangskontroll.


Ønsker du å bli kontaktet angående dette? Legg igjen informasjonen din, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

Gjerne ring oss på 46 83 50 00 eller post@foraas.no

Navn *
Navn