Resepsjonsperrer

Norske bedrifter trenger nå en viss kontroll ved inngangsparti og resepsjon. Sikring internt i bygningsmasse er på god vei inn i norske bedrifters sikkerhetspolitikk. Det er dessverre slik at flere bedrifter har gjentatte ganger blitt ranet midt på lyse dagen. Inntrengere går bare rett inn i kontorlandskap og ta det de finner av bærbare PCer som ligger på kontorbordet.

Bilder er fra SINTEF Lerkendal - der vi har solgt, levert og montert resepsjonsperrer.


Hurtigsperrer

Foraas Områdesikring har et stort utvalg adgangskontroll og sperrer for personell. Vi leverer og installerer løsninger i flere prisklasser og variasjoner.  Personsperre eller resepsjonssperre kan integreres med alle typer adgangskontroll.

Bilder er fra SINTEF Gløshaugen - der vi har solgt, levert og montert resepsjonsperrer.


Dreiesperrer

Våre dreiesperrer er av rustfritt stål og yter høy driftsikkerhet. Vårt mål er å tilby høy kvalitet til fornuftig pris. Dreiesperre har 3 armer som roterer rundt når en person får innvilget adgang.


Svingsperrer

Motorisert svingdør av glass med unike egenskaper og lekkert design. Kjappe åpne og lukkehastigheter. Herdet glass som kan leveres med din egen logo. Kan ha bred svingbredde for at blant annet rullestolbrukere enkelt kan passere samt eventuell passering med større objekter. Økonomisk og brukervennlige sperrer for både de som går og ruller.


 
 

Snakk med oss, vi vet hva som trengs hvor!

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med prosjektering, salg og montering av personsperrer og tilhørende adgangskontroll.


Ønsker du å bli kontaktet angående dette? Legg igjen informasjonen din, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

Gjerne ring oss på 46 83 50 00 eller post@foraas.no

Navn *
Navn