personsperrer-sintef.JPG

Personkontroll

 

Personkontroll

Foraas Områdesikring har mer enn 30 års erfaring med adgangskontroll av kjøretøy og personell. Vi representerer de mest betydningsfulle og anerkjente produsenter med lengst erfaring i bransjen der alle våre systemer kan integreres med eksisterende systemer.


 
 

Resepsjonsperrer

Resepsjonssperrer kan integreres med alle typer adgangskontroll. Smidige og fleksible passasjer kombinert med estetisk og moderne design gjør at de fleste bedrifter, treningssenter, hotellkjeder, kollektivtransport og fornøyelsesparker foretrekker slike løsninger. Sikkerhet, uten fengselsfølelse.

 

Rotasjonsgrinder

Passasjekontroll av personell innvendig og utvendig. Ivaretar høy sikkerhet og effektiv regulering av personell og besøkende. Vi har mange varianter for ulike passeringsmåter og funksjonalitet f.eks hel-automatisk, semi-automatisk eller manuelle.

 

Sikkerhetssluser

Sikkerhetssluser har en unik egenskap som personkontroll: en dør må alltid være lukket før neste åpnes. Ofte brukt i sammenheng med flyplasskontroll der mennesker skal ut f.eks etter ankomst, og ingen skal slippe inn andre veien.