Våre avdelinger

Vår salgsavdeling prosjekterer og priser sikringsprodukter til grossistfirmaet for stål, byggevarer, jernvarer eller annen handel der våre produkter naturlig videreselges til sluttbrukere. Videre er våre kunder både riksdekkende og lokale entreprenører innen bygg og anlegg, Statens Vegvesen, Teknisk etat i kommunene, forsvaret, elektrisitetsverk m.fl.

Vår prosjektavdeling foretar befaringer og utarbeider løsningsforslag med priser for fysisk sikring med gjerder, porter, bommer, rekkverk, autovern, stålgitter osv. for entreprenører, stat og kommune, industribedrifter og privatmarkedet. Vår kompetanse ligger i å gi kunden det riktige fysiske sikringssytem til aktuelt behov – også med muligheter for utbygging av elektroniske sikringssystemer for ytterligere sikring kontroll.

Vår elektroavdeling (Access Control) innehar stor kompetanse for automatisering og motorisering av slagporter og skyveporter, gjerne med tilhørende automatiske trafikk bommer eller pullerter som kommer opp av bakken. Dette er et strekt økende marked da flere ønsker kontroll av bevegelser inn og ut av bedriftsområdet. Den tekniske utviklingen går meget rask også i denne bransjen. «Det er fult mulig å åpne hovedinnkjøringsport fra mobiltelefonen eller via nett samme hvor du er i verden». 

Firmaattester og dokumenter

Vi har samlet alle våre relevante dokumenter og attester på Dropbox. Dette inkluderer forsikringbeviser, attester for skatt og mva. inkludert OSN-Guiden. 

 
 

Sponsorvirksomhet

Vi ønsker å bidra til et levende og sterkt lokalsamfunn. Vårt mål for vår sponsorvirksomhet er å bidra til trivsel og vekst i nærmiljøet. Vi har i 2018 inngått sponsor avtale med Nidaros Hockey og håper å bidra til at byen igjen får en blomstring av rekruttering til hockeymiljøet. Vi har også gått inn som sponsor for det nye trønder talentet innen boksing - Anders Eggan, som spås en lysende karriere både som modell og bokser. Sjelden kombinasjon men utrolig moro å være med på reisen til Team Eggan.

 
 
 

Sikring av verdier – en nødvendighet

Vi driver med fysisk områdesikring ute og inne på alle nivå.

Vi kan sikre hagen din eller barna dine på skole og barnehage.

Vi sikrer nærings og industribygg, alt innen offentlig infrastruktur, fengsel og anti terror.

Vi leverer gjerder, porter, bommer, personsperrer, manuelt og elektrisk.

Vi er en av landets største aktører innen faget, med lang fartstid og høy kompetanse

Vi jobber hardt mot å være den foretrukne sikringsleverandør.

Vi tar service på alvor.

 

Norske bedrifter stiller stadig strengere krav til sikkerhet, kvalitet og utseende. Foraas Områdesikring AS har kompetansen og produktene til å levere områdesikring som tilfredstiller disse kravene.

Våre produsenter driver kontinuerlig med forskning og utvikling av sikringssytemer slik at vi til en hver tid kan tilpasse produktene til kundenes behov. Som leverandør til grossister, entreprenører, byggfirma, m.fl. og som utførende spesialfirma der vi står ansvarlig for totalprosjekter, er vårt firma «stor Midt-Norges» største innen gjerde-, port- og elektroniske sikringssystemer.

Områdesikring skal ikke bare være sikkerhet, det skal også se tiltalende ut og være så vedlikeholdsfritt som mulig. Nye estetiske gjerdeløsninger nå i vårt sortiment og vi kan foreslå mange nye produkter når stengslet må stå i fasader eller boligområder der gjerde er et «nødvendig onde».

Spesialtilpasset kameraovervåkning med videoinnspilling og bevegelsesdeteksjon som registrerer alarmer med videoopptak når noen beveger seg på et angitt område (eks. 300m x 300m). Vi avslutter vår «sikringsvei» når vi er kommet «helt inn». Smakfull spesialdesignet entrèsperre i inngang ved resepsjon, gjør at besøkende og ansatte får en følelse av kontroll og sikkerhet.