561 kr2.670 kr inkl. mva.

Gabioner kommer i mange typer og løsninger. Men kanskje den viktigste tingen å tenke på er hvilken pantent de bruker og hvor enkelt det er å montere dem.

Velg et alternativ for å se lagerstatus
Nullstill
 • Beskrivelse

  Hva er gabioner?

  Gabioner er fylte nettingkasser eller bur som kan stables oppå eller ved siden av hverandre. De blir som regel fylt med stein og brukes i hovedsak til å bygge støttemurer både på land og i vann.

  Gabioner er en naturlig erosjonsikker og selvdrenerende måte å sikre, ta vare eller støtte opp masse og jord. Gabioner stammer hundre år tilbake i tid, men siden 2005 har konseptet blitt betydelig populært igjen, da bruken er blitt billigere og enklere.

  Hvor enkelt er det å montere en gabion?

  Det virker kanskje som at det ikke finnes noen store forskjeller. Men den største forskjellen man bør fokusere på, er hvor enkelt det er å montere dem selv.

  Slik monterer du våre typer gabioner 📽️

  Vår type bygges enkelt forklart ved å koble flere nettingpaneler sammen med hjelp stålspiraler. Mange av disse er allerede koblet sammen og brettet til en flatpakke som tar liten plass ved frakt.

  Støyskjerming

  Det er også mulig å lage støyskjermer med denne typen. En gabion har, i bunn og grunn, allerede støyskjermende egenskaper, men lyd kan likevel finne gjennom mellomrommet i steinen. Dette kan løses med fylle en gabion i midten med sand, jord eller lignende. Du kan lese mer om SoundBlock på Betafence sine sider.

  SoundBlock Gabioner kan benyttes der det er behov for støyskjerming

   

  Bærekrafting fokus

  Klimaendringer og ekstremvær har satt konseptet i nytt fokus som et naturlig og forebyggende tiltak for å sikre utsatte områder. Produktet består i sin helhet av naturlig stein, som ellers ligger tilgjengelig i naturen. Ved endt livsløp vil “avfallet” som gjenstår bestå for det meste av kun naturlig stein.

 • Spesifikasjoner

  Maskevidde: 76,2 mm

  Spiralvidde: 30 mm

  Trådtykkelse: 4 mm

  Medfølger: spiraler, innvendig kroker og skjøtepinner

  Verdt å nevne: Faktiske dimensjoner på en fylt gabion vil variere på grunn av vandring i spiralene og hvordan det blir fylt.

 • Dokumenter
 • Om produsenten

  Halsängs Stängsel

  Vi har nær personlige relasjoner i Halsäng som stammer 20 år tilbake i tid.

  Halsängs Stängsel AB ble grunnlagt i 1971, og handlet først og fremst kun om produksjon av netting. Frem til 2010 har Halsang hovedsakelig fokusert på det svenske og norske markedet.

  Vi er utvalgt av Halsäng som godkjent installasjonsbedrift som har høy nok kunnskap og kompetanse til å montere og vedlikeholde Halsäng-produkter på en god måte.