Montørskolen

Bli Gjerdemontør på rekordtid

I samarbeid med Future Skills har vi utviklet et betalt, praktisk utdanningsløp for å bli gjerdemontør.

Registrer deg her →

«Foraas Områdesikring er en variert og fantastisk arbeidsplass med gode kollegaer. Jeg vil anbefalte alle å søke på denne muligheten»

Bjørnar – Montør Foraas Områdesikring

Betalt, praktisk utdanningsløp

Her kombinerer du jobb med kurs, studier og Coaching. Vi starter med å lære litt om bransjen, de ulike verktøyene og arbeidsoppgavene.

Deretter starter hverdagen som hjelpemann ute på ulike oppdrag. Dette kombinerer du med nødvendige kurs og samlinger for å utvikle deg i rollen, før du går videre til ditt eget makkerpar med fortsatt læring og spesialisering for å bli sertifisert.

Kurs og studier

Våre kurs og studier består av opplæring på ulike verktøy, bransjekunnskap og personlig utvikling. Dette vil gi deg en solid kunnskapsbase og forberede deg for en vellykket karriere som montør.

Coaching

Hos oss får du din egen Coach, som hjelper deg med å bli bedre kjent med dine styrker og hvordan du kan bruke disse for å lykkes i rollen og nå dine målsetninger. Linda er vår ansvarlige Coach. Hun har tidligere jobbet med toppidrettsutøvere for å hjelpe de med å kombinere toppidrett og jobb. Hun har selv vært toppidrettsutøver og tar med seg mange relevante erfaringer inn i arbeidslivet.

Typiske arbeidsoppgaver

• Borre, slå og sette stolper
• Grave, støpe og forsterke med betong
• Montere stag og trå-stag
• Henge opp flettverk og panel
• Sy over- og undertråd
• Montering
• Fundamentering og støp

Grunnleggende verktøy

• Bormaskin, lufthammer og bor
• Ekspansjonsbolter og Gjengestag
• Muttertrekker
• Vinkelsliper og diverse håndverktøy
• Motorsag
• Gravemaskin

Spørsmål og svar

Jeg har hull i CV´n

Hos oss er du velkommen selv om du har hull i CV´n. Vi har heller ingen krav om fullført skole eller fagutdanning. Vi tar utgangspunkt i hvem du er, hvilke erfaringer du har, hva du har lært, hva du liker og hva du ønsker å oppnå.

Jeg har ikke tidligere erfaring

Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å delta. Vi vil lære deg alt du trenger å vite fra grunnen av, og vår praktiske tilnærming vil gi deg den kunnskapen og ferdighetene du trenger for å lykkes.

Andre ting å nevne

Konkurransedyktig lønn

Bedriften vår har konkurransedyktig lønn, med trygge rammer og gode betingelser for de ansatte.

Utvidet pensjonsordning

Vi har utvidet pensjonsordningen med høyere sparebeløp og uførepensjon inkludert.

Ekstra forsikring(er)

I tillegg til uførepensjon, har vi behandlingsforsikring og reiseforsikring, der familie er medforsikret.

Solid arbeidsplass

Vi tar det ikke for gitt: vår arbeidsplass har stått støtt i både gode og dårlige tider – og flere skal det bli.

Future Skills

Montørskolen er et partnerskap mellom Foraas Områdesikring og Future Skills – et initiativ som jobber for å løse to store samfunnsutfordringer: å få folk inn i arbeidsmarkedet og jobbe mot utenforskap. De har helt nye metoder for å bistå virksomheter med å tiltrekke, utvikle og beholde kompetansen de trenger – samtidig som de får flere motiverte og flinke folk inn til varig innsats i arbeidslivet.

Vi håper Future Skills kan bidra til ansettelsen av flere flinke folk hos oss i årene som kommer. Les mer på: https://www.future-skills.no