Profilering

Vi tilbyr duker for byggegjerder og sperregjerder i tett eller perforert (mesh) PVC som gir 40% luftgjennomstrømming. Du kan benytte vårt standardoppsett for anleggsområde med varselsskilt, eller fritt velge det budskapet du ønsker, og blåse det opp i fotokvalitet.

Profilering

Vi tilbyr duker for byggegjerder og sperregjerder i tett eller perforert (mesh) PVC som gir 40% luftgjennomstrømming. Du kan benytte vårt standardoppsett for anleggsområde med varselsskilt, eller fritt velge det budskapet du ønsker, og blåse det opp i fotokvalitet.  Vi trenger bare en elektronisk fil med logo/bilder, og vi hjelper gjerne til med å sette opp forslag.


Foraas leverer reklamebannere for mobilgjerder

Bannere for mobilgjerder

Tekstilbannere trykket i fotokvalitet og maljert for montasje på mobilrammer ( 2 x 3, 5m). Meget konkurransedyktig pris gjør dette til en god mulighet for profilering av messer, kulturarr., byggeprosjekter etc. Lagringskassett for praktisk lagring av “reklamerammene” til de eventuelt skal brukes igjen.


Banner for rekkverk

Du kan profilere ditt firma på flere måter på vårt sperremateriell. Det som stadig flere ser nytten av er å bruke dekkduker til enten profilering eller informasjon om byggeaktivitet. Dette er en rimelig løsning, og mulighetene er mange. En annen profileringsmulighet er eget logoskilt på gjerdene, som gjør at du holder kontroll og unngår at andre tar med seg dine gjerder.

Foraas leverer reklamebannere for mobile rekkverk


Egen logo på skilt

Har du tenkt på muligheten for egen logo på byggegjerdene? Vi tilbyr fordelaktig avtale om faste, rimelige kjøp. Foruten gode kjøp av hele bunter fra lager, tilbyr vi kjøp av direktelevert bil fra fabrikk med egne skilt.

Foraas kan levere egne logo på skilt på mobilgjerder