Mobilegjerder

Vi har markedets største utvalg av flyttbare gjerder. Med 30 års erfaring bak oss, har vi (og entreprenører) opparbeidet oss noen favoritter. F3 mobilgjerde er en av våre store favoritter for mobile gjerder, nettopp fordi den innhar gode kvaliteter og samtidig være en rimelig løsning.

Hvorfor velge oss ?

Når du skal kjøpe mobilgjerder bør man tenke på mer enn bare selve prisen. Vi har den kompetansen som trengs for å gi deg de beste råd om hva du skal velge.

  • Kvalitet - Leveringsdyktighet - Utvalg

Lysbilde1.JPG

F3 - Når styrken teller

Vår bestselger ! Dette gjerdet har et ekstra rør på tvers som sørger for mer stabilitet, og ekstra skjøter i hjørnene for maksimal slitestyrke. Denne leveres i standardmål H2000XB3500mm.

Lysbilde2.JPG

F2 - Når prisen teller

Dette gjerdet har ikke de ekstra skjøtene i hjørner og tversover-stag. Egner seg likevel godt til de fleste formål, men er en litt enklere utgave av mobilgjerdet. Denne leveres i standardmål H2000XB3500mm.

PresentasjonF1.jpg

F1 - lavere behov for sikring

Brukes der det ikke er krav om høyde på sikring. Ofte brukt til enkle gravearbeid etc. hvor det ikke er store krav til sikringen, men mer som en avgrensing. Samme kvalitet som F2 gjerdet, men lavere. Mål H1200xB3500mm.

Lysbilde3.JPG

C2 - Publikumsgjerde

Solid type som ikke skal forveksles med enkelt publikumsgjerde. Tykkelse på står og vekt er av stor betydning for hvor god jobb et slikt gjerde kan gjøre til ditt bruk. Spør oss derfor om råd hvis du er usikker.

Betongstein - 26,5 KGs

Vår mest solide stein med hele 26,5 kg vekt. Denne gjør at dine gjerder står mye mer solid og støtt i all slags vær, kontra enklere steiner som ofte veier 10 kg mindre. Dette er vår bestselger sammen med F3 gjerde til byggeplassen.

Lysbilde5.JPG

Skjøteklammer

Solid skjøteklammer i galvanisert stål. Åpnes / lukkes med spesialnøkkel slik at ingen uvedkommende åpner gjerdene og skaper uønsket adgang.

KP30 Transportpall

KP30 pallen rommer 30 mobilgjerder samt nødvendig antall skjøteklammer og stein. Alt på en pall ! Meget praktisk og kostnadseffektivt når gjerdene gjerne skal flyttes flere ganger mellom prosjekt og fra sted til sted.

Lysbilde4.JPG

TP30 Transportpall

TP30 pallen rommer også 30 mobilgjerder på pallen. Men her kommer nødvendige stein og skjøteklammer på en egen pall på siden. Rimeligere i anskaffelse men ett ekstra løft hver gang siden pakken blir bestående av 2 kolli.

Tilbehød.jpg

Tilbehør

Vi har verdens største produsent, Betafence, som leverandør. Vi kan skaffe det meste du trenger til mobil anleggssikring. Ta kontakt med en av oss om ditt behov - vi skaffer det meste.Vi har alltid mobilgjerder på lager !
— Leirfossvegen 19-23, Trondheim