Mobil skyveport

Mobil skyveport er spesielt utformet for å få en overkommelig løsning for å kontrollere ferdsel til ditt objekt eller din eiendom enten det er: byggeplasser, messer, spesial prosjekt, arrangement osv.

Mobil skyveport står med eget fundament over bakken for enkel flytting

Flyttbar skyveport

Porten er automatisert og leveres med ferdigkoblede kabler til ditt anlegg. Porten drives av en 24V likstrømsmotor med momentkontroll. Motoren er fjernstyrt og utformet for å tåle utendørs-forhold. Styrestolpen er som standard utstyrt med en blinkende lampe. Ekstra gjerdekoblinger sørger for en naturlig overgang til byggegjerder.


4 fordeler

Spesielt utformet for å få en overkommelig løsning for å kontrollere ferdsel til ditt objekt eller din eiendom enten det er: byggeplasser, messer, spesialprosjekt, arrangement osv.

Den 5 m frie åpningen med 2 m høy Nylofor 3D grindbladsfyll gir enkel adkomst til området. Den helsveisede skyvegrinden trygger det robuste behovet for byggeplasser.

Montering av Tempofor skyvegrind går raskt, og feil elimineres ettersom den automatiske grinden leveres med komplett kabler inklusiv en nettkabel med kontakt.

Grinden er montert på ett betongfundament for direkte montering på bakken. Hele enheten kan enkelt flyttes - med hjelp av en gaffeltruck.Lagerføres i Fossegrenda, Trondheim
— Leirfossvegen 19-23, Trondheim