Mobil anleggsport

Vi har utviklet en kjøreport som ikke krever fundament i bakken. Dette er en smart løsning for de som ønsker en solid og stødig port, men som ikke vil bruke ressurser på fundamentering. Tilpasset mobile anleggsgjerder. Rimelig, solid og fleksibel portløsning utarbeidet i samarbeid med entreprenørnæringen.

Mobil anleggsport

OSN-gruppen har utviklet en kjøreport som ikke krever fundament i bakken. Dette er en smart løsning for de som ønsker en solid og stødig port, men som ikke vil bruke ressurser på fundamentering. Tilpasset mobile anleggsgjerder. Rimelig, solid og fleksibel portløsning utarbeidet i samarbeid med entreprenørnæringen. Den optimale anleggsport med mobilitet og uten fundamenter i bakken. (Alt står oppe på bakken, likt anleggsgjerder)

Mobil anleggsport er tilpasset anleggsgjerder. Mobil anleggsport er en kjøreport som ikke krever fundament i bakken.


Fleksibelt stengsel med en likevel fleksibel festeanordning i betongelement.

Fleksibelt stengsel

På grunn av den enkle men likevel effektive festeanordningen i betongelement over bakken, er dette en mobil port som kan flyttes ved behov. Porten er tilpasset for bruk sammen med byggegjerder. Kjøreporten har som standard en kjøreåpning på 4,8 m, men dette kan utvides med 75-150 cm ved bruk av et forlengerblad.


Vi lagerfører dette produktet
— Leirfossvegen 19-23, Trondheim