Veiblokker

Godkjent kjøretøysperre som motstår kollisjon av tunge kjøretøy i høy hastighet. Benyttes som erstatning for vanlig bom i sårbare passasjer og portåpninger. Solid og pålitelig stålplate som heves og senkes på sekunder.

Når man trenger den kraftigste form for kjøretøykontroll byr veiblokker på markedets kraftigste terrorsikring.

Roadblockers: markedets kraftigste terrorsikring

Våre produkter er sertifisert og godkjent etter PAS68 standarden. Det innebærer at produktene har bestått kollisjon som tilsvarer et kjøretøy med vekt på 7500 KG i en hastighet på 80 km i timen uten å trenge gjennom sperringen. Foraas er blant de få i bransjen som kan tilby PAS68 godkjente kjøreporter, pullerter, gjerder, bommer og kjøretøysperrer. 


Denne massive stålblokken heves og senkes opp av bakken med valgfri type stying, eksempelvis mobiltelefon, kortleser, kodetaster osv. Kjøretøysperre benyttes i sårbare portåpninger og passasjer og er et tryggere alternativ til en vanlig veibom som knekker ved påkjørsel. Anbefales spesielt for innganger til gassanlegg, fengsel, verdisentraler, militære objekt, industriområder, bilforhandlere, Politi og andre områder som trenger kjøresterk beskyttelse. 


1. Kraftigste
terrorsperre

2. Kollisjonsikker med godkjenning

3. Kjapp og responsiv


Dette produktet er bestillingsvare
— Leirfossvegen 19-23, Trondheim