Skyeporter

En skyveport skal være pålitelig, og maksimalt over lang tid. Når du skal velge blant de mange typene som er på markedet, er det viktig du tenker igjennom hvilket behov for portsystem din bedrift krever.

Skyveporter

Foraas Områdesikring AS har lang erfaring med salg, prosjektering og montering av både manuelle og motoriserte skyveporter. Med mer enn mer enn 30 års erfaring kan vi tilbyr vi et av markedets mest driftsikre løsninger av skyveporter og tilhørende adgangssystem. Vi tilbyr også et serviceprogram som forsikrer maksimal drift og levetid ved anlegget.


Manuelle skyveporter

Vi tilbyr manuelle skyveporter for bedrift og industri der behovet er kun å stenge av området i perioder og der det ikke er behov for en større trafikkregulering. Våre industriporter kan motoriseres i ettertid hvis behovet endrer seg. Låsing av manuelle skyveporter gjøres som oftest ved kjetting / hengelås. Manuelle skyveporter kan spesialbestilles med b.la. nøkkel lås ved spesielle behov.


Automatiske skyveporter

Med mer enn 30 års erfaring i områdesikring har har vi levert automatiske skyveporter til blant annet norske bedrifter, havner, flyplasser, Politi og forsvar. Med vår lange erfaring i bransjen kan vi tilby driftsikre skyveporter av høyeste kvalitet. Tysk fabrikat med 15 års garanti, får du den raskeste og mest pålitelige skyveporten som tåler vårt nordiske forhold.

Med egen serviceavdeling tilbyr vi kort responstid, lagerføring av kritiske deler, høyere kvalitet, konkurransedyktige priser, og bredere kompetanse for service.


Flerfløyet skyveporter

For større passasjer kan det benyttes doble skyveporter etter ønsket størrelse og ønsket lysåpning. Dette kan være særdeles fordelaktig ved passasjer der tunge kjøretøy med henger skal passere og eventuelt svinge innover i området. Vi har levert flere dobble skyveporter ved havner der tunge kjøretøy ferdes og har begrenset svingradius inn. Avhengig av portblad og type kan det oppnås en åpning på totalt 24 meter.


Kan bygges inn

Flere av våre skyveporter har blitt bygd inn for praktiske grunner samt for å oppnå et unikt estetisk utseende. Under ser du bilder hos FAS, der vi blant har solgt, levert og montert panelgjerder, dører og automatisk skyveport inn til området.


"Rovdyrsperre"

Vi har prosjektert, montert og spesialtilpasset rovdyrsperrer på Tautrabrua og Linesøybrua. Sperren stenger ut uønskede rovdyr til å invadere dyrelivet på ei øy som har fauna og dyreliv som ikke er vant til å ha rovdyr der. Sperren åpnes automatisk opp når den gjenkjenner biler i motgående retning og forholder seg stengt hvis den gjenkjenner dyr som prøver å ta seg over.


Spesialtilpassede skyveporter etter behov

Vi kan spesialtilpasse skyveporter etter spesielle behov og sikkerhetsnivå. Enten det er begrenset plass, krav til høyere sikkerhetsnivå eller spesialtilpasning for trafikkregulering og personkontroll.