Pullerter

Automatiske pullerter har veldig unike egenskaper. I bykjerner spesielt, er egenskapene i en egen klasse. Rask responstid, estetisk uttrykk og liten hindring til allmenn ferdsel åpner områder mer opp enn å sperre de inne. Pullerter leveres i flere høyder og tykkelser alt etter bruk og nytte. Vi leverer også pullerter som er sertifisert IWA og PAS 68 som anti-terror materiell.

 
 

Pullerter på Bakklandet

I august 2016 startet arbeidet med å erstatte bommen som hindret gjennomkjøring på Bakklandet. Vi monterte automatiske og semi-automatiske pullerter i samarbeid med Din Gårdsplass AS. I stedet for bommen som stod før, står det nå pullerter som automatisk senkes ved behov, og som gjør det enklere å komme fram for utrykningskjøretøy og brøytebiler.

Området ble betraktelig mere tilgjengelig for syklister og gående. Dette er et prøveprosjekt, for å se om denne måten å stenge for biler på vil fungere i Trondheim.


Nordiske forhold: ting å tenke på

Automatiske og manuelle pullerter er utbredt i andre land med et lettere klima enn Norge. Byer som blant annet London benytter seg av pullerter som estetiske barrikader for å sikre utsatte terrormål. Et nordisk klima er tøffe forhold, og saken blir ikke annerledes med pullerter i bakken. Drenering, tæle og frost i bakken tyr til utfordringer.

Foraas Områdesikring AS har 30 års erfaring og kompetanse med elektroniske sikringsløsninger for vårt tøffe nordiske klima. Ta kontakt med oss for råd. Ved vårt kontor i Leirfossvegen i Trondheim har vi egen demo utstilling for manuelle og automatiske pullerter, kom å ta en titt!


Flere pullerter i Trondheim?

Vi prosjekterer og skreddersyr løsninger med pullerter i Trondheim. Vi har kommet med flere forslag til utforming og strategiske plasseringer av kjøretøyssperrer i form av pullerter.

Bilder er 3D-visualiseringer for hvordan pullerter på Bybroa kan se ut.


Se våre demoer

På vårt kontor i Leirfossvegen 19-23 har vi demopark av flere typer pullerter for ulike formål. Både automatiske som manuelle. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Kom gjerne innom vårt kontor for å se på demoer av våre monterte pullerter ved lager inngang.