Pullerter

Høy sikkerhet, kjapp responstid og samtidig være estetisk gjør pullerter svært egnet til plasser der det er behov for høy terrorsikring og kjøretøyskontroll. Tykke pullerter med høy diameter er sterke nok til å stoppe en stor lastebil. 

Pullerter

Automatiske pullerter har veldig unike egenskaper. I bykjerner spesielt, er egenskapene i en egen klasse. Rask responstid, estetisk uttrykk og liten hindring til allmenn ferdsel åpner områder mer opp enn å sperre de inne. Pullerter leveres i flere høyder og tykkelser alt etter bruk og nytte. Vi leverer også pullerter som er sertifisert IWA og PAS 68 som anti-terror materiell.

 
 

Pullerter på Bakklandet

I august 2016 startet arbeidet med å erstatte bommen som hindret gjennomkjøring på Bakklandet. Vi monterte automatiske og semi-automatiske pullerter i samarbeid med Din Gårdsplass AS. I stedet for bommen som stod før, står det nå pullerter som automatisk senkes ved behov, og som gjør det enklere å komme fram for utrykningskjøretøy og brøytebiler.

Området ble betraktelig mer tilgjengelig for syklister og gående. Dette er et prøveprosjekt, for å se om denne måten å stenge for biler på vil fungere i Trondheim.


Nordiske forhold: ting å tenke på

Automatiske og manuelle pullerter er utbredt i andre land med et lettere klima enn Norge. Byer som blant annet London benytter seg av pullerter som estetiske barrikader for å sikre utsatte terrormål. Et nordisk klima betyr tøffe forhold, og saken blir ikke annerledes med pullerter i bakken. Drenering, tæle og frost i bakken tyr til utfordringer.

Foraas Områdesikring AS har 30 års erfaring og kompetanse med elektroniske sikringsløsninger for vårt tøffe nordiske klima. Ta kontakt med oss for råd. Ved vårt kontor i Leirfossvegen i Trondheim har vi egen demo-utstilling for manuelle og automatiske pullerter, kom og ta en titt!


Flere pullerter i Trondheim?

Vi prosjekterer og skreddersyr løsninger med pullerter i Trondheim. Vi har kommet med flere forslag til utforming og strategiske plasseringer av kjøretøyssperrer i form av pullerter.

Bildene er 3D-visualiseringer for hvordan pullerter på Bybroa kan se ut.


Se våre demoer

På vårt kontor i Leirfossvegen 19-23 har vi demopark av flere typer pullerter for ulike formål. Både automatiske som manuelle. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Kom gjerne innom vårt kontor for å se på demoer av våre monterte pullerter ved lagerinngang.