Hurtigporter

Foldbare hurtigporter, såkalte speedgates, er sannsynligvis den raskeste portløsningen med åpne og lukketid på 3 sekunder.  Samtidig som å heve sikkerhetsnivået, eliminerer den også kø og ventetid.

Foldeporter

Foraas Områdesikring leverer og monterer foldeporter for ulike typer formål. Foldeporten har blitt mer aktuell i dag og har blant annet blitt et godt alternativ til slagporter. Foldeporten byr på flere fordeler: den har en responsiv åpning, tar mindre plass og er driftsikker.


Hurtigport

Vi tilbyr foldeporter som har hastigheten til en trafikkbom og sikkerheten til en skyveport. Åpne- og lukketid fra 3 sekunder med kontrollert soft stop- og startfunksjon. Bedre skapt for norske forhold, sertifisert for orkan styrke (andre utgaver sliter med å lukke i normal vind). Opptil 12 meter åpning og høyder opptil 6m, spesialtilpasses etter behov. Innebygget motor beskytter mot hærverk og sabotasje.


Kan benyttes som byggeplasssikring

Vi kan tilpasse foldeporter til å være montert på jernplater slik at den er semi-flyttbar. Denne tilpasningen fungerer utmerket på anlegg og byggeplass der det er behov for å sperre ferdsel for person og kjøretøy, samtidig som å være en responsiv trafikkregulerende sperre.


Spesialtilpassede foldeporter

Våre foldeporter / vikporter kan spesialtilpasses og bestilles etter hva som er behov og sikkerhetsnivå. Under ser du avbildet stengsler der det enten har vært behov for en høyere sikkerhetsgrad eller et spesifikt estetisk utseende. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. Gjerne kom innom vårt kontor i Trondheim og se demoer.