Heveporter

Heveport er plassbesparende, økonomisk og meget pålitelig i norsk ekstremvær. Valgfri farge, beskyttet hydraulikk, høy sikkerhet, plassbesparende, elegant og unik.

Avantgates Heveport

Når du skal velge port er det viktig å tenke gjennom dine krav til ytelse, kvalitet og funksjoner. Heveporten fra Avantgates er en helt unik port som heves og senkes vertikalt, via innebygget hydraulikk i portskapet. Her finnes ingen sårbare slitasjedeler som på en skyveport, ingen trinser, hjul og tannstenger. Porten krever kun 50 cm i åpen stilling og kan leveres med din egen firmafarge og logo - vi kaller det blikkfang-effekten! Verdifull profilering som synes på lang avstand.


Visste du at..

Ved skade/påkjørsel av Avantgates heveport kan man enkelt skifte spile som er skadet, versus en skyveport som må sveises/kappes eller byttes ut. Kostnaden ved skade på heveport er minimal sammenlignet med for eksempel en skyveport. Vi tilbyr også faste pullerter som beskyttelse av portens hovedskap. Den er også adskillig enklere å vedlikeholde i vintersesong - da heveporten åpner vertikalt og skyver derfor ikke snøen og isen.


Heveport som villaport

Våre heveporter fra Avantgates kan også benyttes som villaport. Et elegant stengsel som passer utmerket i trange passasjer og ved trange innkjøringer. Det eneste den krever er klaring til gå i vertikal stilling. Utmerket i vintersesong - da heveporten åpner vertikalt og skyver derfor ikke snøen og isen.


Byggeplass og anleggsikring

Heveporter kan monteres på plater og bli et fleksibelt flyttbart stengsel i byggeplass og som anleggsikring. Krever motvekt på platen eller lengre støtter for å utligne momentet.


Kan spesialtilpasses

Vi kan spesialtilpasse våre heveporter etter behov. Med mer enn 30 års erfaring i bransjen tilbyr vi kompetansen og servicen som trengs for optimale anlegg. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Kom gjerne innom vårt kontor og se demo av vår heveport.