a3-Bakklandet-nord.jpg

Kjøretøyskontroll

 

Kjøretøyskontroll

Førsteinntrykket skal være godt, og porten skal gi en opplevelse av at faktorer som sikkerhet, design og kvalitet er ivaretatt på best mulig måte. Foraas tilbyr et bredt spekter, alt fra automatiske skyveporter til flotte villaporter. 


 
 

Pullerter

Automatiske pullerter har veldig unike egenskaper. I bykjerner spesielt, er egenskapene i en egen klasse. Rask responstid, estetisk uttrykk og liten hindring til allmenn ferdsel åpner områder mer opp enn å sperre de inne.

 

Slagporter

Vi har levert og motorisert slagporter i snart 30 år, og det gjør vi fortsatt. Grunnen er enkel: de går og går og går og går. Tilpasset for å tåle et tøft skandinavisk klima og et krevende eksportmarked. Kan klare imponerende store applikasjoner opp til 12m pr. portblad, altså 24m samt å åpne porten opp til 270 grader.

 

Foldeporter

Foldbare hurtigporter, såkalte speedgates, er sannsynligvis den raskeste portløsningen med åpne og lukketid på 3 sekunder. Samtidig som å heve sikkerhetsnivået, eliminerer den også kø og ventetid. Den har hastigheten til en veibom og sikkerheten til en skyveport.

 

Skyveporter

En skyveport skal være pålitelig, og maksimalt over lang tid. Når du skal velge blant de mange typene som er på markedet, er det viktig du tenker igjennom hvilket behov for portsystem din bedrift krever. Vi har skreddersydd et komplett utvalg av topp kvalitet, tilpasset ditt budsjett og krav til sikkerhet.

 

Heveporter

Stadig flere foretrekker heveporten som alternativ til skyveport eller slagport. Vi fører Avantgates heveport, som er plassbesparende, økonomisk og meget pålitelig i norsk ekstremvær. Valgfri farge, beskyttet hydraulikk, høy sikkerhet, plassbesparende, elegant og unik. Egen logo kan en få på den også.

 

Trafikkbommer

Trafikkbommer har ett spesielt formål: regulere trafikk og kjøretøy – og det gjør de effektivt. Fleksible løsninger for både trafikk der ønsket er en responsiv og kjapp åpningstid. Effektiv også på store passasjer. Benyttes ofte sammen med en port for komplett avstegning på kveldstider.