Hyttebom

Vi har levert hyttebommer og vegbomsystemer i flere tiår. Med vår kompetanse og erfaring i feltet sikrer du deg en optimal driftsikker løsning, for vi vet hva som trengs hvor i vårt nordiske forhold.

Hyttebom

 
 
 

Foraas Områdesikring kan vise til større antall leverte prosjekter i Trondheim og omegn midt-Norge. Vårt nordiske forhold setter strengere krav for å oppnå en driftsikker løsning. Med vår lange erfaring og kompetanse vet vi hva som trengs hvor. I tillegg tilbyr vi ekstrautstyr der det trengs. Alt fra enkle trafikkbommer, til betalingsløsninger, styring via mobil, kameraovervåkning, til et fullverdig vegbomsystem.

 

 

Automatiske hevebommer

Delos Light: DBA550
Varenummer: 14239

Passer til mindre hyttefelt, f.eks opptil 10 hytter, da alle må ha nøkler for manuell åpning ved strømbrudd. Delos Light er en automatisk budsjett-bom som ligger på samme prisnivå som en manuell hevebom på 5m. Testet hos oss og har åpnet seg 500 000 ganger.

4m bomarm inkludert 2stk. fjernkontroller, sløyfedetektor, sikkerhetssløyfe og anslagsstolpe.

Magnetic Pro: Access Pro-L
Varenummer: 011349

Passer til større hyttefelt der større volum skal passere. Magnetic er tungvekteren av alle våre bomtyper. En kvalitetsbom med mange programbare løsninger. Alu og stål-hus. Går automatisk i fri ved strømbrudd og hopper tilbake i drift når strømmen kommer tilbake. 

5m bomarm inkludert sløyfedetektor, sikkerhetssløyfe, varme og anslagsstolpe.

 

Manuelle bomtyper

Ny info kommer her i starten av 2018.

Flyttbar Manuell svingbommer

Denne svingbommen leveres på fundament. Denne kan entes graves ned eller settes rett på bakken. Låses normalt med hengelås.

14563  - Bilsperre 2,0
14562  - Bilsperre 2,5


Tilbehør etter behov

Alle behov er ulike. Enkelte opsjoner er kritisk for enkelte anlegg, andre kanskje mindre nødvendig. Vi kommer med anbefalinger og et pristilbud som reflekterer behovet. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat. 

 

Svar på spørsmål vi mottar

Hva skjer hvis strømmen går? Blir vi innestengt / utestengt? 

Nei, det blir dere ikke. For Delos-bommer kan du låse opp bomhuset med egen nøkkel og sveive bommen manuelt opp. Hvis strømmen går på en Magnetic-bom hopper bommen automatisk i fri på 45 grader: da er det bare å løfte bommen opp.

Hva hvis det skjer en ulykke? Blir nødetatene utestengt?

Nei, bommen er kun en "avvisende sperre". Hvis et uhell skulle være ute, kjører nødetatene ned og gjennom bommen. Bom-armen vil naturlig nok knekke, og denne bytter vi bare ut.

Hvordan åpner man bommen? Er det vanskelig?

Det er slettes ikke vanskelig. Vi utstyrer de fleste bom-løsningene våre med fjernkontroll- eller telefon-styring. Dvs. dere ringer bommen opp. Dere får et telefonnummer til bommen, og hvis dere er registrert i bommen så åpner den seg. Hvem som helst kan ikke ringe bommen og åpne den. Mobilstyring gjør det også enklere å administrere tilgang.

Ved betalingsanlegg kan det leveres med kontaktløst kort/brikke (RFID) for årsabonnenter.


Vi leverer det som er behovet

Vi leverer ikke bare standard pakkeløsninger. Vi kan skreddersy løsninger utover det som er standard. Enten ønsket er å montere en enkel bom med fjernstyring selv, eller at vi leverer og monterer en helhetlig skreddersydd løsning med serviceprogram for å sikre driften av anlegget.


Serviceprogram og vedlikehold

Alt trenger vedlikehold og service. Særlig elektroniske og automatiske systemer. Selv om våre større bomanlegg er en av de mest driftsikre i sin klasse, krever det likevel vedlikehold i vårt nordiske forhold. Vi tilbyr et serviceprogram for ditt anlegg med årlig vedlikehold og døgnvakt hvis noe uventet skulle være ute.


Skybaserte tjenester for våre bomløsninger

 
 

GSM Nettkontroll

GSM Nettkontroll er et web-basert administreringsgrensesnitt primært utviklet for styring av porter, bommer og dører tilkoblet en StaalKontroll SK 2.0 WEB GSM-enhet.

Tanken bak utviklingen var å gjøre grensesnittet mest mulig funksjonelt, enkelt i bruk og tilrettelagt et marked hvor det tidligere har vært begrensninger i forhold til administrering av brukere, brukervennlighet og brukergrensesnitt.

 
 

LiveCloud videoovervåkning

LiveCloud er et webbasert grensesnitt for ”live- view” av Axis overvåkingskamera, samt en lagringstjeneste for tilhørende opptak, med mulighet for tilknytting til en 24/7/365 alarmsentral.

Det er laget etter ”plug and play”-prinsippet og baseres på Axis Video Hosting System - en ledende produsent av overvåkning.


 
 

Snakk med oss, vi vet hva som trengs hvor!

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi har lang erfaring med prosjektering, salg og montering av hyttebommer, vegbom og tilhørende vegbomsystem.


Ønsker du å bli kontaktet angående dette? Legg igjen informasjonen din, så tar vi kontakt med deg fortløpende.

 
 
Navn *
Navn