Palisadegjerder

Palisader av stål gir et mer estetisk inntrykk enn andre typer gjerder og er dessuten vanskeligere å forsere. Mens man kan klippe seg gjennom flettverksgjerder med en tang, må man ty til vinkelsliper og avansert utstyr for å komme seg igjennom her.

Palisade
gjerder

Robuste rammer som består av solide spiler gjør at gjerdet yter meget god motstand mot kutting og klatring. Valgfri utførelse i toppen, for eksempel spisset topp, tagget topp, flat topp eller skrått tverrsnitt. Sprossefylte gjerder kombinerer høy sikkerhet med estetisk og elegant design, og bidrar til å skape et godt førsteinntrykk hos kunder/besøkende. Strekker seg som et smykke rundt eiendommen uten å gi et fengselsaktig preg.


Elementene har dessuten en unik egenskap som gjør at det følger ujevnt terreng uten behov for trapping eller stepping. Gjerdepanelet er selvjusterende opp til 85cm høydeforskjell fra stolpe til stolpe. 

Terrengtilpassende gjerdepaneler


Ulike kombinasjoner


Til hage og hus

Gjerdet kombinerer høy estetisk og elegant design som bidrar til å skape et godt førsteinntrykk. Tangorail strekker seg som et tiltalende element rundt hage og eiendommen, der kanskje et gjerde oppfattes som et "nødvendig onde".


Til anlegg

Palisadegjerdet har unike egenskaper som gjør at elementene kan skråstilles etter ujevnt terreng slik at man unngår trapping og store åpninger under rekkverket. Vanligvis er skråstilt rekkverk kostbart og tidkrevende, TR serien justerer seg selv uten spesialproduksjon eller lang leveringstid.


Til park og kirke

Foraas Områdesikring i Trondheim har merket sterkt økende interesse for vårt palisadesystem fra kirker rundt om i Midt-Norge. Vi har blant annet levert til Tilfredshet Kirkegård, Moholt Kirke og Fillan Kirke.

 


Til lekeplass

Skreddersydd for barnevennlige omgivelser uten fare for hodeskader, klemskader o.l. Godkjent av det britiske veritas organet ROSPA. (Royal Society of accident prevention). Elementene har standard CC avstand på 2700mm og kan justeres etter antall grader i terrenget uten spesialtilpasning.


TR-900: spesiallaget for et rimeligere alternativ

Ny type TangoRail fleksible palisadegjerde, type TR900, er meget fleksibel og økonomisk å bruke til kulverter. Paneler på 2,5m og i dette tilfelle høyde 90cm med 10cm underkant åpning, er over 100cm totalt – nok som gelender/sikkerhet ved kulverter. Solid og fleksibelt(opp/ned), kostnadseffektiv, vedlikeholdsfritt (pulverlakkert) og enkelt og raskt å montere. Fungerer mot snøbrøyting hvor snø presses mot gjerdet, da snøen går gjennom spiler og ikke bøyer over gjerdet.


Damrekkverk

Et spesialtilpasset gjerdesystem i form av et sikkerhetsrekkverk. Statkraft har innført dette som sin standard for damrekkverk og kan leveres kjøresterkt. Galvanisert utførelse og egner seg til større prosjekter. 


 
 
 

Ta kontakt

Vi lagerfører flere typer palisadegjerder. Resterende produktportefølje kan være bestillingsvare. Vi kan prosjektere andre løsninger utover det som er standard.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Navn *
Navn