Netting på rull

Våre nettinggjerder er produsert i Europa og er av høy kvalitet med holdbarhet på minst 20 år. Dette er ikke tynn-netting som selges i diverse varehus, dette er flettverksgjerder som motstår rust, falming, avflassing og som tåler vårt nordiske forhold.


Flettverks
gjerder 

Flettverksgjerder er produsert av vevet netting med enten diagonale eller firkantede masker. Flettverk leveres i ulike maskestørrelser og trådtykkelser på ruller a 25m lengde og høyder fra 0,5m inntil høyder på 4m. Maskestørrelser fra 20x20mm. – 60×60 mm. Og trådtykkelser fra 2,7mm – 4.0mm. Vår netting er Norsk produsert og ikke giftig Kina vare som selges i varehus, det vil du merke med en gang du tar i flettverket. Vårt flettverk har solide kjerne og sintret plastbelegg som ikke flasser av og ruster!


Kombinasjoner med flettverk

Her ser du en oversikt over ulike kombinasjoner med flettverk. Enten det skal være et barnehagegjerde, industrigjerde eller villagjerde, så er det flere viktige punkter å ta til betraktning.

F.eks. netting bør ga glatt side inn mot lekeareal i barnehage, piggtråd for industrigjerde eller vinkeljern i topp og tykk bølget ståltråd i bunn.


til ballbinger / ballfanger

Vi har lang erfaring i bransjen med ballbinger eller ballfangergjerder. Vi skreddersyr løsninger basert på kundens ønsker og behov. Vi tilbyr alt fra vanlig ballfangnett til mer robuste gitter elementer for ekstra lang levetid. Foraas Områdesikring er blant de få i bansjen som tilbyr norsk produsert flettverk som tåler mer og varer lenger i nordiske forhold.


til hage

Våre flettverksgjerder består av god kvalitet for våre nordiske forhold, og er meget godt egnet for inngjerding av hager, husdyr og eiendommer. 


til industri og sikring

De fleste bedrifter foretrekker høyde på 2,2m eller 2,4m med opptil 3 rader piggtråd. Flettverksgjerde for industri er best egnet til å markere grenser og hemme tilkommelighet. Flettverksgjerder benyttes ofte mot veier, parkeringsplasser e.t.c der det forventes belastning på gjerdet.


hvorfor flettverk?

Det er flere gode grunner til å velge vårt flettverk, den største er at vi benytter norsk produsert flettverk som har ekstra lang holdbarhet og tåler mer enn andre utgaver.

Fleksibel løsning over flere områder

1. Fleksibelt

Terrengvennlig da gjerdet tilpasser seg landskapet

2. Terrengvennlig

Rimelig løsning som vi lagerfører

3. Lagervare Bildet viser til hvordan firkantnetting har en selvbærende maske

Firkantnetting: selvbærende

Firkantnetting er stivere, sveiset netting som benyttes ofte som enkel sikring av hus og hage. Firkantnetting er såpass stivt at det ikke trengs bølgetråd oppe og nede for å stramme nettet. Dette gjør det til en enkel sak å sette opp. Firkantnetting med liten maskevidde passer svært godt i bruk til å bygge fuglebur, eller til å sikre smådyr.


1. Enkel montering

Selvbærende netting gjør at montering er enkelt

2. Selvbærende

Selvbærende netting eliminerer  behov for støttestag eller overligger

3. For hage og hus

Grønn eller sort farge som passer til både hus og hage