Designgjerde

HoriZen

HoriZen kan beskrives som et pent "skillegjerde" eller systemvegg for utenomhus. HoriZen består av et fint sortiment av planker, paneler, laminat, glass eller tilhørende dekorasjoner. Panelene finnes i forskjellige utforminger.


Kompositt

Lite vedlikehold og et naturlig utseende. WPC (Wood Polymer Composite) er en blanding av trefiber og polymer. Det gir et utseende av tre, og kombinerer fordelene med plast. Kompositt er svært værbestandig, krever liten eller ingen vedlikehold, og vil ikke rotne eller flise. 

Panelene er tilgjengelige i tre forskjellige versjoner (Classic, XL & Platinum) og i to forskjellige bredder. Se PDF for spesifikasjoner.

 
 

Finnes i følgende:

 

Aluminium

HoriZen Aluminium gir et glatt og pent utseende, spesielt i kombinasjon med moderne arkitektur. HoriZen er meget værbestandig, ruster ikke og krever derfor lite eller ingen vedlikehold.

 

Aluminiums panelene er polyesterbelagte og fås i to moderne farger: antrasit og sølv. Se PDF for spesifikasjoner.

 
 

Finnes i følgende:


Glass

HoriZen Glasspaneler består av sikkerhetsglass som oppfyller europeisk standard EN 12150. De er ekstremt bøyelig og støt-bestandig. Panelene er enkle å montere med spesifikke HoriZen stolper. Kan monteres i betong eller på en solid overflate (terrasse, vegg m.m).

Glasspanelene er tilgjengelige i fire forskjellige versjoner: helt matt, gjennomsiktig, eller med 2 forskjellige dekorative effekter. Panelene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, inkludert skrå-paneler. Se PDF for spesifikasjoner.

 

Finnes i følgende:

 
 

Laminat

Laminat er et egnet materiale for utendørs bruk. Det krever ingen vedlikehold, har dype farger og ekstremt værbestandig. Panelene er enkle å installere med spesifikke HoriZen stolper i betong eller på en solid overflate (terrasse, vegg mm.).

HoriZen laminatpaneler er tilgjengelige i tre trendy farger: rød, titan grå og skifer grå. Panelene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, inkludert skrå-paneler.

 

 

Finnes i følgende:

 
 

 

Litt mer..

HoriZen-systemet er et bredt og allsidig konsept som kan bygges på med ulike spennende kombinasjoner. HoriZen tilbyr også tilbehør som:

  • Spesialtilpasset stolper
  • Dekorative paneler
  • LED-lys paneler
  • Tilhørende ganggrinder

 

Vi anbefaler å se PDFer under for fullstending oversikt over HoriZen-systemet.