Fyllgjerder

Stadig flere landskapsarkitekter og konsulenter har fått øynene opp for dette unike gjerde med kreativ og spennende særpreg. Gjerde elementene leveres i varierte høyder fra 0,6m opptil 2,0m og kan dekoreres med flere typer pixler / remser / steinfyll og så videre.

Zenturo Fyllgjerder

Zenturo er et stålgittergjerde som består av stolper og doble elementer med rom i midten for steinfyll eller annen masse. Det finnes nærmest ingen begrensninger for hva du kan fylle opp gjerdet med. Kreative ideer som knust takstein, tre og murstein har blitt benyttet som fyllmasse. Vanligvis benyttes det naturstein, knust sprengningsmasse, pukk o.l.


Landskapsarkite tes favoritt

Spesialdesignet gjerdesystem som er landskapsarkitektens favoritt. Gjerdepaneler med variert maskestørrelse tilpasset ulike typer fyll/mønster/dekor som bestilles utenom. Bredde pr panel er 2 m i høyder fra 0,6 m opptil 2 m. Doble paneler kan benyttes ved fylling av stein, pukk o.l 


Du bestemmer selv

Som mønster kan vi tilby rustfrie perforerte remser, pixler (brikker) og PVC-bånd på rull. Med dette tilbehøret kan man lage sitt eget preg på gjerdet enten man ønsker tekst, figurer eller annet pent design. Dersom man ønsker fyll benyttes det firkantstolpe med doble paneler.


Det lille ekstra

Meget dekorativ og effektiv skjerming av eiendommen, hurtig og økonomisk installasjon, livslang holdbarhet. Et estetisk gjerde for deg som ønsker å bevare privatlivets fred. Gjerder har blitt meget populært i Europa og er på full fart inn i Norge. Enkel montering og allsidig utførelse, med lavt vedlikehold. På samme måte som gabioner, gjør Zenturogjerdet noe unikt med eiendommen din.


 
 
 

Ta kontakt

Vi lagerfører ikke Zenturo og må bestilles etter ordre. For mer informasjon ta kontakt via skjemaet vårt. Vi kan prosjektere andre løsninger utover det som er standard.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

Navn *
Navn