Ganggrind og dører

Foraas Områdesikring har gangrinder, dører og barnehageporter av topp kvalitet med barnevennlige og trygge egenskaper. Vi tilbyr også serier der ganggrind komplimerer ditt gjerde for hage og hus.

Grinder og dører

Foraas Områdesikring har solgt, levert og montert ganggrinder og dører av topp kvalitet med barnevennlige og trygge egenskaper i mer enn 30 år! Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Vi vet hva som trengs hvor!


Barnehageport

Foraas Områdesikring har barnehageporter av topp kvalitet med barnevennlige og trygge egenskaper. En barnehageport skal først og fremst yte høy motstand mot klatring, den skal ha små åpninger og helst maskevidde på maks 40x40mm. Barnehagelåsen skal være klemsikker og plasseres høyt uten rekkevidde for barna.

Spesiallåsen passer til flertallet av gjerdetyper som anvendes til områdesikring av barnehager, villatomter eller kort sagt over alt der ditt barn behøver ekstra sikkerhet. Lås og feste av rustfritt stål med grepekule av plast. Fjærbelastet lås med trekkkraft på 2 kg, 6 kg eller 10 kg avhengig av portens høyde og anvenderens behov. Låsbeslaget finnes for både venstre- og høyrehengende port.


Villaporter / Ganggrinder

Våre ganggrinder kombinerer kvalitet, estetikk og sikkerhet på en subtil måte. Det nyutviklede tilbehøret (lås, håndtak og gangjern) er unikt i sitt slag. Slaggrind finnes tilgjengelig i enkel og dobbel utførelse og harmoniserer med ulike stengselstyper. Vi tilbyr også selvbærende netting på rull, som er i samme familiegruppe som denne ganggrinden.


Flettverksfylt villagrind

Fleksible, estetisk pene porter av god kvalitet til en fornuftig pris. Våre porter er helsveisete med firkantet ytterramme og rund inner-ramme. Et pent inngangsparti bidrar til å skape et godt inntrykk, og pene og trivelige omgivelser. Ønsker du noe mer enn en standard port produserer vi gjerne din helt unike port ut ifra egne ønsker og behov. Vi kan tilby stålporter i mange varianter; sprossefylling, flettverk, gitter, plater eller med treverk.


Gangdør

Portene består av varmforsinket stålprofiler. De leveres komplett med stolper og feste. Det er også forborrede hull for en eventuell montering av motor. Portene er standard 2m høye og finnes i nedstående bredder. Enkelporter er venstrehengt og inngående. For andre spesifikasjoner, ta kontakt.