Bodvegger

Vi kan tilby et stort utvalg av bodvegger, tette platevegger og nettingvegger. Våre bodsystem foretrekkes av konsulenter, arkitekter og byggherrer og vi kan vise til en lang referanseliste med fornøyde kunder.

Bodvegger

Vi kan tilby et stort utvalg av bodvegger, tette platevegger eller nettingvegger. Våre bodsystem foretrekkes av konsulenter, arkitekter og byggherrer og vi kan vise til en lang referanseliste med fornøyde kunder som foretrekker pent design og god sikkerhet. Besøk oss gjerne i Trondheim.


Netting seksjoner

Netting seksjoner system består av høy kvalitet med trygge egenskaper som ivaretar god verdisikring av deres eiendeler. Bodvegger leveres i flere prisklasser/styrkeklasser og kan i de fleste tilfeller skreddersys alle garasjeanlegg, borettslag og leilihetskomplekser. Se også våre siste dør og låse systemer som yter ekstra god sikkerhet mot tyveri og hærverk.

Bilder er fra SIT Moholt studentby, der vi leverte og monterte et større prosjekt av bodsystemer. I områder der taket var høyere enn normalt dekket vi toppen av bodveggene med grønn netting.


Fordeler med bodvegger

 • Etter vår erfaring er det nesten alltid døren som er utsatt for et innbruddsforsøk. Derfor er alle dørerne gjennomgått forsterkning i de ulike systemene våre.
 • Standardiserte lagerførte moduler i ulike størrelser i kombinasjon med hverandre gir utallige muligheter og muligjør en rasjonell produksjon.
 • Åpent nett slipper lys og luft igjennom.
 • Åpent nett reduserer følelsen av innesperring i trange kjellere og loft.
 • Åpent nett gjør det effektivt å oppdage og slokke eventuelle branner.
 • Åpent nett gir et ubrukelig lerret for taggere og graffiti.
 • Sterk mot hærmerk som spark og slag.
 • Lukkede platemoduler for konfidensiell og privat lagring.

For lager og industri

Enten du trenger å forbedre utnyttelsen av plassen i lageret ditt eller gi sikkerhet og trygghet for de ansatte, tilbyr vi et bredt spekter av sikringsløsninger for lager-og industrisikring. Installasjonen er rask og enkel takket være godt gjennomtenkt design løsninger. Dørkonstruksjonene er ekstra sterke til å motstå hyppig daglig bruk. Alle dører leveres ferdig montert. Elementene kan brukes i opptil 11 meter frittstående.

Nettinghyller for for lagringskapasitet mellom 125kg / m² kg og 1250kg / m² kg. Våre netting systemer er galvanisert, skaper en slitesterk overflate som ikke krever pulverlakkering.


Som maskinsikring

Våre løsninger for maskinsikring gir en stabil, fleksibel og enkel installasjon, tilpasset
for å oppfylle dagens krav. Løsningen er CE-merket for maskinsikring og kan bygges med rassikring for pallereoler.

 • Stabilt - Stabile stolper og ekstra forsterkede dører.
 • Fleksibelt- Flere høyder og bredder av veggseksjonene.
 • Lett å installere - For å spare tid på stedet og redusere risikoen for at noe mangler eller blir feilmontert, blir dørene levert ferdig montert og sveiset.

Kontakt oss

Våre bodsystemer er bestillingsvare. Ta kontakt med oss for uforpliktende prat, tilbud eller svar på spørsmål.

Vi kan prosjektere andre løsninger utover det som er standard.