Operativ leder / COO

Ronny Hafsmo
Tlf. 916 34 391
rha@foraas.no

 

Salg / Marked

Salgsavdelingen prosjekterer og priser sikringsprodukter til grossistfirmaer for stål, byggevarer, jernvarer eller annen handel der våre produkter naturlig videreselges til sluttbrukere. Avdelingen kommer gjerne på befaring hos deg for å avklare behov og komme med forslag til løsning. Videre er våre kunder både riksdekkende og lokale entreprenører innen bygg og anlegg, Statens Vegvesen, offentlige instanser, forsvaret, havnevesen, flyplasser elektrisitetsverk, private m.fl. Her finner du oversikt over ansatte i avdelingen med kontor i Trondheim som gjerne svarer din forespørsel.

Vi har også eget avdelingskontor i Molde. Kontaktinfo finner du nederst på denne siden.

 
Tor-Helge Rønningen.jpg

Salg - Ordre

Tor-Helge Rønning
Tlf. 916 34 398
thr@foraas.no

Salg – Ordre / Prosjekt

Åse Marie Hammer
Tlf. 916 34 392
amh@foraas.no

Goran.jpeg

Salg og Markedsleder

Gøran Andersen
Tlf. 962 07 555
gan@foraas.no

Lagersalg - Logistikk

Stian Skogen
Tlf. 916 34 443
sts@foraas.no

 
 

Fysisk sikring

Montasjeavdelingen foretar befaringer og utarbeider løsningsforslag med priser for fysisk sikring med gjerder, porter, bommer, rekkverk, autovern, stålgitter osv. for entreprenører, stat og kommune, industribedrifter og privatmarkedet. Vår kompetanse ligger i å gi kunden det riktige fysiske sikringssytemet til aktuelt behov – også med muligheter for utbygging av elektroniske sikringssystemer for ytterligere sikring kontroll. Her finner du kontaktpersoner om du har spørsmål.

 

Avdelingsleder

Montasjeleder

Ole Sigurd Lykstad
Tlf. 916 34 397
osl@foraas.no

Montasjeleder

Rune Sliper
Tlf. 916 34 396
rsl@foraas.no

 

Elektro (Access Control)

Vår elektroavdeling (Access Control) innehar stor kompetanse for automatisering og motorisering av slagporter, skyveporter og heveporter, gjerne med tilhørende automatiske hevebommer eller pullerter som kommer opp av bakken.  Dette er et sterkt økende marked da flere ønsker kontroll av bevegelser inn og ut av bedriftsområdet. Den tekniske utviklingen går meget rask også i denne bransjen. «Det er fullt mulig å åpne hovedinnkjøringsport fra mobiltelefonen eller via nett samme hvor du er i verden på en trygg og kontrollert måte». Vi kan motorisere og sette opp fjernsyring av dine eksisterende porter og bommer, uansett merke og type (såfremt det er kompitabelt). Avdelingen har også egen  serviceleder for våre avtale kunder. Du kan lese mer om dette under fanen "Service".

 

Avdelingsleder

Torgeir Hovde
Tlf. 916 34 393
tho@foraas.no

20180124_112900.jpg

Serviceleder

Per-Albert Refseth
Tlf. 916 34 447
par@foraas.no

 

Administrasjonen

Administrasjonen består av regnskapsfører, koordinator, sekretær og daglig leder. Her finner du en oversikt over våre ansatte i Administrasjonen, Foraas Områdesikring, Trondheim

 

Regnskapsfører

Turid Karlsen
Tlf. 916 34 448
tka@foraas.no

Adm. Koordinator og sekretær

Elin Kvarme
Tlf. 916 34 441
ekv@foraas.no

Daglig leder / CEO

Ole K. Hovde
Tlf. 916 34 390
okh@foraas.no

 

 

Avd. Vest

Foraas Områdesikring AS ønsker å være tettere på Vestlandet og etablerer nå egen avdeling i Molde med kontoradresse Grandfjæra 28, 6415 Molde. Vår kompetanse, lange erfaring og leveringsdyktighet skal være lett tilgjengelig for våre eksisterende og  nye kunder på Vestlandet. Ta kontakt med Magnus Vågen om du ønsker å vite mer om våre produkter og tjenester eller trenger en befaring for å avklare ditt behov.

 
img38.jpg

Regionleder – Avd. Vest/Molde

Magnus Vågen
Tlf. 918 65 704
mva@foraas.no

 

Ikke sikker hvem du skal kontakte?