anleggsikring-min.jpg

Anleggsikring Prototype

 

Anleggsikring

Prototype lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.


 
 
Lysbilde1.jpg

Byggegjerde F3

Når styrken teller
Når du skal kjøpe mobilgjerder bør man tenke på mer enn bare selve prisen. Vi har den kompetansen som trengs for å gi deg de beste råd om hva du skal velge.

Lysbilde3.jpg

Publikumsgjerde C2

For slusing av person
Solid type som ikke skal forveksles med enkelt publikumsgjerde. Tykkelse på står og vekt er av stor betydning for hvor god jobb et slikt gjerde kan gjøre til ditt bruk. Spør oss derfor om råd hvis du er usikker.

1539944683697-DF33T1L2W3H8L6S6W7AQ.jpg

Transportpall KP30

Gjerder og tilbehør samlet på èn pall
KP30 pallen rommer 30 mobilgjerder samt nødvendig antall skjøteklammer og stein. Meget praktisk og kostnadseffektivt når gjerdene gjerne skal flyttes flere ganger mellom prosjekt og fra sted til sted.

 
1539944770468-1UQ2HMTMZAQT00XZQY69.jpg

Transportpall TP30

Gjerder samlet på èn pall
TP30 pallen rommer også 30 mobilgjerder på pallen. Men her kommer nødvendige stein og skjøteklammer på en egen pall på siden. Rimeligere i anskaffelse men ett ekstra løft hver gang siden pakken blir bestående av 2 kolli.

image-asset.jpg

Kjøreport

Automatisert løsning for anleggsplass
Porten er automatisert, fjernstyrt og leveres med ferdigkoblede kabler til ditt anlegg. Porten drives av en 24V likstrømsmotor med momentkontroll. Ekstra gjerdekoblinger sørger for en naturlig overgang til byggegjerder.

delos_rotasjonsgrind_STAA-1-e1384351384429-1024x680.jpg

Rotasjonsgrind

Personkontroll på byggeplass
Rotasjonsgrind beregnet for sikring av byggeplasser sammen med byggegjerder. Et flott verktøy hvis det stilles krav på kontroll av hvem som er på anlegget. Logg og lister kan enkelt printes ut ved behov (sentralenhet krever strømtilførsel og internett tilgang, trådløst eller med kabel).

 
dekkduk%2C%2Bmobilgjerde%2C%2Bolavsfestdagene-28-07-17-web-7.jpg

Dekkduk

Profilering eller skjerming av område
Vi tilbyr duker for byggegjerder og sperregjerder i tett eller perforert PVC som gir 40% luftgjennomstrømming. Du kan benytte vårt standardoppsett med varselsskilt, eller fritt velge ditt egen budskap. Vi trenger bare en elektronisk fil, og vi hjelper gjerne med å sette opp et forslag.

1539945241917-TP6J6DM77YQ5ZXESN7NC.jpg

Tilbehør

Vi kan skaffe det aller meste
Vi har verdens største produsent som leverandør – og vi kan derfor skaffe det aller meste. Lagerført tilbehør er skjøteklammer med spesialnøkkel og betongstein på hele 26,5 kg, kontra enklere steiner som ofte veier 10 kg mindre.

image-asset.jpg

Anleggsport

Manuell løsning for anleggsplass
Vi har utviklet en kjøreport som ikke krever fundament i bakken. Dette er en smart løsning tilpasset mobile anleggsgjerder, utarbeidet i samarbeid med entreprenørnæringen. Den optimale anleggsport med mobilitet, der alt står oppe på bakken, likt anleggsgjerdene.

 
Infobric_kortlasare_NO_2.jpg

Infobric og GSM-styring

Personalliste og nøkkel med HMS-kort
Aktiver den enkeltes HMS-kort som personlig nøkkel og koble alt opp mot nettjenesten Infobric Ease. Nå kan du på ethvert tidspunkt regulere hvem som har adgang til mannskapsbrakker, rotasjonsporter og kjøreporter.

PresentasjonF1.jpg

Byggegjerde F1

Når det er lavere behov for sikring
Brukes der det ikke er krav om høyde på sikring. Ofte brukt til enkle gravearbeid etc. hvor det ikke er store krav til sikringen, men mer som en avgrensing. Samme kvalitet som F2 gjerdet, men lavere. Mål H1200xB3500mm.

Lysbilde2.jpg

Byggegjerde F2

Når kun prisen teller
Dette gjerdet har ikke de ekstra skjøtene i hjørner og tversover-stag. Egner seg likevel godt til de fleste formål, men er en litt enklere utgave av mobilgjerdet. Denne leveres i standardmål H2000XB3500mm.

 

 
Tor-Helge+R%C3%B8nningen.jpg

Spørsmål om våre produkter for bygg-/og anleggsplass?

Ta gjerne kontakt med meg på thr@foraas.no eller 916 34 398 for en prat.
Vi er veldig leveringsdyktige og kan levere ordre på dagen.

- Tor-Helge Rønning, Salg og Ordre.

 

 

Referanser for anleggsikring

Summary Block
This is example content. Double-click here and select a page to feature its content. Learn more
 

 
 

Dokumenter

Prototype lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.