Pullerter

Automatiske pullerter har veldig unike egenskaper. Høy sikkerhet, kjapp responstid og samtidig være estetisk gjør den svært egnet til plasser der det er behov for høy terrorsikring og kjøretøyskontroll. Tykke pullerter med høy diameter er sterke nok til å stoppe en middels til stor lastebil. Ved pneumatisk eller hydraulisk automatikk hever og senker pullerten seg på sekunder. Dette er avgjørende i nød- og krisesitusjoner.


Pullerter på Bakklandet

Vi har montert pullerter, i samarbeid med Din Gårdsplass AS, automatiske og manuelle pullerter på Bakklandet. Dette vil gjøre det mulig for nødetater å rykke gjennom gaten samtidig som å stenge av for ferdsel av ordinære kjøretøy. Fotgjengere og syklister kommer like lett, om ikke lettere, gjennom gaten som før.

Nyere bilder kommer straks.

Bilder er 3D-visualiseringer fra utviklingsfasen.


Nordiske forhold: ting å tenke på

Automatiske og manuelle pullerter er utbredt i andre land med et lettere klima enn Norge. Byer som blant annet London benytter seg av pullerter som estetiske barrikader for å sikre utsatte terrormål. Et nordisk klima er tøffe forhold, og saken blir ikke annerledes med pullerter i bakken. Drenering, tæle og frost i bakken tyr til utfordringer.

Foraas Områdesikring AS har 30 års erfaring og kompetanse med elektroniske sikringsløsninger for vårt tøffe nordiske klima. Ta kontakt med oss for råd. Ved vårt kontor i Leirfossvegen i Trondheim har vi egen demo utstilling for manuelle og automatiske pullerter, kom å ta en titt!


Se våre demoer

På vårt kontor i Leirfossvegen 19-23 har vi demopark av flere typer pullerter for ulike formål. Både automatiske som manuelle. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat. Kom gjerne innom vårt kontor for å se på demoer av våre monterte pullerter ved lager inngang.


1. Kraftig
terrorsperre

Pullerter er en kraftig terrorsperre for kjøretøy

2. Estetisk avsperring

Estetisk avsperring gjør pullerter til et appelerende alternativ

3. Plassbesparende og kjapp

Pullerter kan inneha en meget kjapp responstid