Salgsavdeling

Salgsavdelingen prosjekterer og priser sikringsprodukter til grossistfirmaet for stål, byggevarer, jernvarer eller annen handel der våre produkter naturlig videreselges til sluttbrukere. Her finner du en oversikt over våre ansatte i Foraas Områdesikring, Trondheim. Videre er våre kunder både riksdekkende og lokale entreprenører innen bygg og anlegg, Statens Vegvesen, Teknisk etat i kommunene, elektrisitetsverk m.fl.

Tor-Helge Rønning er ordre, lager og logistikkansvarlig

Tor-Helge Rønning
Salg / marked
Tlf. 916 34 398
thr@foraas.no

Stian Skogen er ansvarlig for lager og frakt

Stian Skogen
Lager og frakt
Tlf. 916 34 443
sts@foraas.no

Ronny Hafsmo er ansvarlig salgssjef

Ronny Hafsmo
Salgssjef
Tlf. 916 34 391
rha@foraas.no

Åse Marie Hammer er vår salg og markedskoordinator

Åse Marie Hammer
Salg / marked
Tlf. 916 34 392
amh@foraas.no


Montasjeavdeling

Montasjeavdelingen foretar befaringer og utarbeider løsningsforslag med priser for fysisk sikring med gjerder, porter, bommer, rekkverk, autovern, stålgitter osv. for entreprenører, stat og kommune, industribedrifter og privatmarkedet. Her finner du en oversikt over våre ansatte i Foraas Områdesikring, Trondheim. Vår kompetanse ligger i å gi kunden det riktige fysiske sikringssytem til aktuelt behov – også med muligheter for utbygging av elektroniske sikringssystemer for ytterligere sikring kontroll.

Ola Seem
Avdelingsleder
Tlf. 916 34 394
ose@foraas.no

Ole Sigurd Lykstad
Montasjeleder
Tlf. 916 34 397
osl@foraas.no


Elektroavdeling

Vår elektroavdeling (Access Control) innehar stor kompetanse for automatisering og motorisering av slagporter, skyveporter og heveporter, gjerne med tilhørende automatiske hevebommer eller pullerter som kommer opp av bakken. Her finner du en oversikt over våre ansatte i Foraas Områdesikring, Trondheim. Dette er et strekt økende marked da flere ønsker kontroll av bevegelser inn og ut av bedriftsområdet. Den tekniske utviklingen går meget rask også i denne bransjen. «Det er fullt mulig å åpne hovedinnkjøringsport fra mobiltelefonen eller via nett samme hvor du er i verden på en trygg og kontrollert måte».

Torgeir Hovde
Avdelingsleder
Tlf. 916 34 393
tho@foraas.no

Ronny Hafsmo
Salgssjef
Tlf. 916 34 391
rha@foraas.no


Administrasjonen

Administrasjonen består av regnskapsfører, koordinator, sekretær og daglig leder. Her finner du en oversikt over våre ansatte i Administrasjonen, Foraas Områdesikring, Trondheim

Turid Karlsen
Regnskap
Tlf. 916 34 448
tka@foraas.no

Elin Kvarme
Adm. Koordinator og sekretær
Tlf. 916 34 441
ekv@foraas.no

Ole K. Hovde
Daglig leder
Tlf. 916 34 390
okh@foraas.no


Vet du ikke hvem du skal kontakte?